SZTÁRDZSÚSZ

Tizenöt év után költözött össze újra a fiával Szellő István

A népszerû tévés és egyetemista fia úgy élnek együtt, akár a jó barátok.
  • Szerző: Ripost

Tizenöt év után él együtt újra Szellő István és a legnagyobb fia, Andris. A híradós egykeként nőtt fel, így sosem gondolta volna, hogy egyszer négy gyermeke lesz, az élet azonban másként hozta.

A húszéves András az egyetem miatt lakást szeretett volna bérelni, de ez nem jött össze. Apa és fia ekkor döntöttek úgy, hogy akár együtt is élhetnének, hiszen István egy hatalmas lakásban lakik, ahol bőven akadt hely a legnagyobb fiúnak. Bár eltérő az életritmusuk, nem zavarják egymást, és csupán apróságokon szoktak összevitatkozni.

"Egyszer épp főzni akartam, és bevallom, én szeretek és tudok is főzni, nem úgy, mint apa, rám is szólt, hogy ez a konyha nem főzésre való, ne szentségtelenítsem meg.

Máskor meg azon húzta fel magát, hogy bent felejtettem a ruhákat a mosógépben, és alaposan összegyűrődtek.

Ilyen apróságokat leszámítva jól megvagyunk. Akinek eszébe jut, az viszi le a szemetet és az vásárol be" - árulta el Andris a Story magazinnak.

Bár Andris már felnőtt, István mégis mindig tudni szeretné, hol jár és mikorra ér haza. Rájött, ugyanúgy aggódik fiáért, mint a saját édesanyja őérte. Ennek ellenére a viszonyuk laza és békés, István úgy érzi, még mindig sikerül egy nyelvet beszélnie a gyermekeivel, akik ezért megbíznak benne és olyan dolgokat is elárulnak, amiket egyébként nehezen mondanának el.

Andris büszke az édesapjára, habár volt időszak, amikor bántották őt miatta, de a fiú számára felbecsülhetetlen büszkeség, amikor valaki rájön, hogy ő Szellő István fia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?