SZTÁRDZSÚSZ

Tizennyolc éves lányok zaklatják Nagy Ferót

Nagy Feró már elmúlt hetvenkettő, de még mindig nagy hatással van a nőkre.
  • Szerző: Ripost

Nagy Feró nevét a Beatrice frontembereként és színpadi szerepei kapcsán mindenki jól ismeri, több évtizede a zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb, legkedveltebb előadója határon innen és határon túl. Páratlan pályafutása alkalmából egy egyszeri és megismételhetetlen életműkoncertre készül 2018. április 7-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

Feró már pályája elején is igen megosztó személyiség volt, és mivel sok  lány rajongott a rossz fiúkért, őt is tinilányok tucatjai bálványozták. Az énekes azonban ma már csak mosolyog azon, hogy annak idején nőfalónak tartották. A Beatrice frontembere nem vetette meg a szép lányokat, az igaz, de egy nőnek mégis viszonylag hamar sikerült megszelídítenie őt.

Ágnessel, a feleségével 35 éve élnek boldog házasságban. 1980-ban ismerkedtek meg, az akkor fiatal lány barátnői Beatrice-rajongók voltak, így került egy társaságba Feróval. Egy koncert utáni hajnalon a zenész felajánlotta, hogy hazaviszi kocsival.

Ági félt, hogy Feró letámadja, de végül igent mondott, és beszállt mellé. Meglepetésére nagyon jót beszélgettek, és a rocker pirkadatkor meghívta egy virslire meg teára. "Láttam rajta, hogy még akkor is bizalmatlan volt, árgus szemekkel figyelte a bögréjét, nehogy altatót csempésszek bele, de nekem eszem ágában sem volt ilyesmi" – emlékezett vissza Feró.

Ági sok mindent elviselt Feró mellett, azt azonban nehezen szokta meg, hogy a lányok akkor is kikezdtek vele, amikor már házas volt. Sőt, még most, 72 éves korában is bolondulnak utána a nők, de a zenész ma már sokkal megfontoltabban kezeli az ilyen helyzeteket. Mint elmondta, hiába nem csábulna el, néhány rajongót nem lehet visszatartani.

"Érdekes, hogy inkább a fiatalabb korosztály próbálkozik, és bizony vannak, akik már-már konkrét ajánlattal érkeznek...

Nemrégiben egy 18 éves lány jött oda hozzám az egyik koncert után. Aláírást akart és fotót készíteni velem, miközben ódákat zengett arról, hogy mekkora rajongóm. 

Puszival akart elköszönni, mondtam, hogy ebben még nincs semmi, de a puszi egészen a torkomig csúszott.

Bár férfiként nagyon szimpatikus, hogy unokám korabeli lányok érdeklődnek utánam, mindig is azt mondtam, hogy nem használhatom ki a rajongóimat semmilyen módon, főleg, ha a sárga földig itták le magukat

– mondta Feró, aki bármi is történjék, arra mindig is nagyon ügyelt, hogy ne bántsa meg feleségét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?