SZTÁRDZSÚSZ

Tizenhárom év után találkozott először a nagymamájával Benji!

A fiatal tehetség több mint egy évtizede nem látta a külföldön élő nagymamáját, most végre pótolták az elmaradt időszakot.
  • Szerző: Ripost

Benji élete nem csak a zenei karrierje miatt tér el kortársaiétól, de magánéletében is komoly érdekességek kísérik. Bár Budapesten született, de a szülei a vietnámi Saigon városából érkeztek Magyarországra.

Édesanyja és édesapja itt találkoztak, és a szerelmükből született meg az énekes és öt évvel fiatalabb öccse, Gábor. A szülők költözésével a rokonok nagy része mellett Benji nagymamája is a kikötővárosban maradt, és ott élték tovább életüket. Benji tizenhárom év után júniusban harmadjára látta újra nagymamáját.

„Lehet furcsán hangzik, de nekem mindig is természetes volt, hogy a rokonaim nincsenek velem és az, hogy nem látogatom meg őket rendszeresen, mint a magyar barátaim. Bevallom, nagyon vártam, hogy végre láthassam a nagymamám és a többi rokonom" – mondta el a %RIPOST%-nak Benji, aki most az édesapjával és az öccsével repült külföldre.  

"Ez azért is volt nagyon izgalmas, mert az öcsém, Gábor most lesz tizennégy éves és amikor először járt kint, még egyéves is alig volt. Neki így ez egy még különlegesebb élménynek számított.”

Benji júniusban két hetet töltött az ázsiai országban, ahonnan hazaérve karrierje egy újabb nagy élménye várta, a Volt Fesztivál nagyszínpadán, a II. Petőfi Zenei Díj gáláján lépett fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?