SZTÁRDZSÚSZ

Titkos tervet eszelt ki Ázsiában Győzike testvére

Gáspár Evelin számára idehaza nem egyszerû a párválasztás, hiszen ismertsége miatt sokan előítéletesek vele. Zsolti erre keresett megoldást...
  • Szerző: Buster

Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti biztosan az ősszel startoló Ázsia Expressz 2 egyik legizgalmasabb párosa lesz, már csak azért is, mert Győzike testvére nem titkolt hátsó szándékkal utazott a kalandra. Fejébe vette, hogy kiházasítja Evelint a forgatások végére és azt is elképzelte, milyen fiú illene csinos rokonához. Erről Srí Lankán mesélt a %% munkatársának.

"Van egy titkos küldetésem is, amiről csak Győző tud… Elhatároztam, hogy itt Srí Lankán, vagy később Indiában kerítek egy sukár cigánygyereket Evelin mellé. Nem viccelek, hiszen ez itt tulajdonképpen az őshaza, szóval itt ismerik és tisztelik a hagyományainkat.

Nem kell, hogy gazdag fiú legyen, csak tessen az unokahúgomnak és legyen rendes, becsületes.

Ha csóró, az még jobb, hiszen akkor megbecsüli majd magát, ha hazavisszük Nógrádmegyerbe, ahol kolbászból van a kerítés” 

- jelentette ki Gáspár Zsolti. Hogy Evelin mit tapasztalt férfifronton a forgatás első napjaiban, az kiderül a %% napilap keddi számából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?