SZTÁRDZSÚSZ

Titkos dokumentum: Meglepő kijelentést tett Lajcsi

A péntek reggeli Mokkában Galambos Lajos a vádemelésével kapcsolatban nyilatkozott.
  • Szerző: Ripost

A zenészt közműlopással és vesztegetéssel vádolják. Akár 12 év börtönt is kaphat, ha beigazolódnak ellene a vádak. Azonban a TV2 sztárjának vannak olyan dokumentumok a birtokában, amikkel bizonyíthatja igazát:

Egy olyan okirat volt a vádirat felhasználásában, amelyen az én aláírásom szerepelt. Ez egy közmű szerződés, amiről kiderült, hogy  nem tőlem származik.

Lajcsi szerint a kilenc hónapon át lehallgatott telefonbeszélgetéseire alapozták a vádemelést. Sajnálja, hogy ezért van körülötte felhajtás, de állja a sarat. Nyugodt szívvel kijelentette:

Az ellenem felhozott vádakat nem követtem el. Biztos vagyok benne, hogy a független bíróság előtt ezt fogom tudni bizonyítani. Nem vesztegettem meg senkit, egyik vád sem igaz

- mondta a pénteki Mokkában.

Ügyvédjével számítottak arra, hogy a vádemelés megtörténik. Felesége kártérítési pert indított, hiszen a család szerint példátlan, hogy három kiskorú gyermektől egyik pillanatról a másikra elszakítják az édesanyjukat.

Galambos Lajos végrendeletéről is mesélt, ami már öt éve letétben van ügyvédjénél, amit az Édes Életben láthattunk pedig egy jelképes végrendelet személyes tárgyairól. Kubai utazásáról elmondta, hogy munkája miatt látogatott külföldre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?