SZTÁRDZSÚSZ

Tiszta apja: Megmutatta kisfiát a TV2 sztárja

A Mokka mûvezetője a Ripost kameráinak mutatta meg kisfiát, akivel közös szenvedélynek hódolnak. A mûsorvezető szerencsésnek mondhatja magát, hiszen mindkét fia igen tehetségesre sikeredett.
  • Szerző: Buster

Istenes László örök szenvedélye maradt a foci, még ha 18 éves korában válaszút elé is érkezett, és nem a futballt választotta hivatásként. A Mokka műsorvezetője egyesületet is vezet, ahol kisfia, Beni is játszik. Így apa és fia rengeteg időt töltenek együtt, hiszen az edzések után, otthon is rúgják a bőrt.

"Volt egy fordulópont az életemben olyan 18 körül, amikor el kellett dönteni, hogy komolyan veszem-e a labdarúgást. Én úgy döntöttem, hogy elindítom az életemben a tanári pályát. 

A főiskola és a profi foci, ami heti öt edzéssel jár, az nem fért már bele az életembe

Laci jelenleg a SZAC (Szentlőrinczi Atlétikai Club Budapest) elnöke, emellett pedig a klub „old boys” és „veterán fiúk” csapatát erősíti, de nem ő az egyetlen Istenes a klubban.

„Elindul a hét, nagyjából fél 7-ig tart az edzés. Utána haza és otthon még játszunk Bennel. Mindenki látja ezt a nagyszerű életet, ezt a nagyszerű világot, amiben az igazi profi focisták élhetnek. Természetesen ez Beni számára is nagyon vonzó, úgyhogy neki az az egy cél lebeg a szeme előtt: olyan legyen olyan, mint Ronaldo

- mondta a TV2 sztárhíradójának Istenes László.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?