SZTÁRDZSÚSZ

Csúnyán összekapott Tina és Emilio: ezt tette feleségével az énekes

A házaspár Vecsésen járt, hogy kikapcsolódjon kicsit. Bár úgy volt részt vesznek egy látványfőzésen, Emilio kijelentette, hogy nem hajlandó együtt főzni a feleségével. Óriási balhé lett a vége.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Közös főzőprogramra indult Tina és Emilio. A páros nagy rajongója a hazai ízeknek, köztük a vecsési savanyú káposztának is. Kocsiba ültek és meglátogatták a barátjukat, hogy egy közös főzésen vegyenek részt. Emilio mégsem kért felesége társaságából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt szerettem volna, ha külön főzünk. Megláttam az alapanyagokat, és tudtam, hogy én ezt Tina nélkül akarom végigvinni. Így saját segítőket hívtam és kezdetét vette a főzőpárbaj” – mondta Emilio, akinek a felesége is mindent megtett, hogy megnyerje a főzőversenyt.

„Gondoltam hátráltatom őket. Kihúztam a rezsójukat az áramból, remélve, hogy nem veszik észre. Sajnos lebuktam, de újra megpróbáltam. Azt szerettem volna, hogy Emilio csapatának tüzet kelljen raknia, mi pedig időt nyerjünk” – mondta Tina, aki csúnyán megjárta, mikor turpissága kiderült. Emilio megragadta a szódásszifont és egyszerűen lelocsolta Tinát.

„Gondoltam a kovászoló lével teli üstben is megúsztatom. Egy szerencséje van, hogy gyorsabban fut, mint én” – árulta el Emilio Sláger TV-n látható Drága családomban.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?