SZTÁRDZSÚSZ

Tilla: A halott apám egy rántott hús

Till Attila képtelen túljutni édesapja néhány hónappal ezelőtti elvesztésén. Úgy érzi, hogy az apja szelleme még mindig vele van, sokszor az ételekben is.
  • Szerző: MF

Fiatalkorában rengeteg fejfájást okozott szüleinek Till Attila. Az első első buliélmények pedig annyira elvették az agyát, hogy 18 éves korában már el is költözött otthonról. A TV2 műsorvezetője azt mondja, hogy semmi másra nem vágyott akkoriban csak a szabadságra.

Nem volt kedvem beszámolni arról, hogy mikor jövök haza; azt akartam, hogy ők igazodjanak hozzám. El kellett jönnöm, mert bennem volt a boogie

- mesélte a hot! magazinnak a sztár, aki azt is elmondta, hogy kifejezetten örül annak, hogy az ő gyerekei nem úgy bánnak vele, ahogy anno ő a szüleivel viselkedett.

 

Tegnapi ruhám (modell pózban bemutatva:))) tervező: @robertmaar Stylist: @lindaholdampf

Szerző: Till Attila hivatalos oldala2015. november 23.

Mindezt pedig már jóvá sem teheti, hiszen májusban komoly tragédia érte a folyamatosan vidám, pörgős életet élő műsorvezetőt, amikor édesapja elhunyt. Ezt azóta sem volt képes elfogadni vagy egyáltalán feldolgozni.

Azt mondja, hogy sokszor teljesen váratlan pillanatokban tör rá a gyász. Például főzés közben, ugyanis vasárnaponként mindig együtt ebédelt a család. A műsorvezető most úgy próbálja pótolni apja hiányát, hogy olyan ételeket süt vagy főz, amik édesapjára emlékeztetik.

Egy nomád indián rituálé szerint azt kell, hogy mondjam, hogy a halott apám egy rántott hús. Jézus mondatait, hogy a kenyér az én testem, a bor az én vérem, maximálisan megértettem. Amikor sütöm a rántott húst, apámat sütöm. A paradicsomleves az apám vére.

Legutóbb akkor tört édesapja hiánya, amikor az első Sztárban sztár adásra készült. Ugyanis papája minden show után büszkén újságolta a környéken, hogy az ő fia olyan, mint egy filmsztár, és senkin sem áll úgy az öltöny, mint Tillán. 

"Iszonyú erősen éreztem, hogy már nincs, aki ezt mondaná rólam. Ahogy egy szülő tud rajongani, az megszűnt. Döbbenetes volt... Ott álltam, leizzadva, elfelejtettem a szövegemet. Nem hittem el, hogy ilyen megtörténhet. Hogy az apám szellemével kellett küzdenem.

Arra gondoltam: "Mi ez, a Hamlet? Itt küzdök apám szellemével, és mindjárt kinyílik a kapu." Majdnem sírtam, olyan szinten vágott mellbe, ahogy megjelent.

Úgy láttam őt, mint a Star Wars végén, mikor megjelennek a halott jedik hologram formájában"

- zárta a gondolait Tilla, aki szerint csak megszokható a gyász, ugyanis mire feldolgozná az ember, addigra már ő hal meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?