SZTÁRDZSÚSZ

Till Attila évtizedeket öregedett egyetlen este alatt - Fotó

A Sztárban sztár mûsorvezetője megirigyelte a versenyzők elképesztő átalakulásait, ezért elhatározta, hogy ő is beáll a sorba. A nézők szerint azonban új külsejével leginkább egy pórul járt, öreg hajótöröttre hasonlít.
  • Szerző: Doris

Till Attila sem akart kimaradni a jóból, és a Sztárban sztár döntőjének első körében új külsőt öltött. A maszkmesterek egy méretes szakállal változtatták át, ami elég nagy változás volt, hiszen még borostásan sem láthattuk soha. Nemhogy így...

Azonban Tilla újítása alaposan megosztotta a közvéleményt, és természetesen a zsűritagok sem tudták szó nélkül hagyni a hirtelen kiszőrösödő sztár megjelenését. Majka szerint kollégája épp úgy nézett ki, mint a hős márciusi ifjak egyike. A nézők pedig még ennél is kritikusabban fogalmaztak.

Bár voltak olyan alternatív ízlésűek, akiknek bejött a műsorvezető favágókat megszégyenítő szakálla, a többség szerint azonban Tilla évtizedekkel néz ki öregebbnek új külsejével.

Sokan úgy vélik, hogy a TV2 műsorának extravagáns házigazdája - aki nemrég élő adásban játszadozott Tóth Gabi melleivel - leginkább egy szerencsétlenül járt, idős hajótöröttre hasonlít.

 

Tegnapi ruhám (modell pózban bemutatva tervező: @robertmaar Stylist: @lindaholdampf

Szerző: Till Attila hivatalos oldala2015. november 23.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?