SZTÁRDZSÚSZ

Terrortámadástól retteg a magyar színésznő!

Felnőtt fia miatt nincs egy perc nyugta sem a színésznőnek, mivel a srác éppen Európában utazgat barátaival és ő folyamatosan aggódik a robbantások miatt.
  • Szerző: Buster

Gregor Berni szerencsésnek érzi magát amiért 21 éves nagy fia nem vonzódik a fesztiválokhoz. Ugyanakkor mostanában mégsem nyugodt, hiszen a fiú éppen Európa szerte utazgat és nem is mindig tudja merre jár.

 "Bence szerencsére nem nagyon szokott fesztiválokra járni, úgyhogy ilyen szempontból nincsen veszélyben, de most a barátaival összegyűjtötték a pénzüket, és egy európai körútra adták a fejüket. A legkülönbözőbb pontokról szokott jelentkezni. Legutóbb például Portugáliából küldött üzenetet, azelőtt pedig írta, hogy a tengerparton aludtak valahol. Szerencsére nem állt elő azzal az ötlettel idén, hogy szeretne elmenni például a Sziget fesztiválra, de azt kell mondjam, hogy nem is tudnám nyugodt szívvel elengedni.

Ezekben az időkben sajnos a fiatalok nem tudnak félelem nélkül szórakozni az ilyen helyeken

- fejtette ki véleményét Gregor az AcNews-nak. Majd arról mesélt, hogy ő maga is félelemben él.

"Mégis hogy tudnám megvédeni ilyesmitől a családomat? Itt vagyunk most például Bálványoson egy párszáz fős kis faluban, valószínűleg ilyen helyen nem fognak robbantani, de hétvégén elmegyünk bevásárolni különféle központokba, vagy ha a munka megköveteli, akkor például ki kell menni a repülőtérre is.

Rémisztő ez az egész persze, de nem tudunk mit csinálni! Nem zárkózhatunk be a négy fal közé, és a gyermekemet sem tarthatom ezek miatt otthon.

Bízom benne, hogy felelős döntéseket hoz Bence, hiszen már 21 éves”- mondta a portálnak a színésznő.

És ezeket olvastad már?