SZTÁRDZSÚSZ

Terhesként is független nőnek érzi magát Csobot Adél

A 21 éves énekesnő nagyon boldog terhességétől, de azt mondja, hogy párja, Istenes Bence mellett a mai napig független nőnek érzi magát.
  • Szerző: MF

Csobot Adél pár héttel ezelőtt jelentette be a terhességét, ami mindenkit váratlanul ért, ugyanis senki nem hitte, hogy ilyen csúcspontja lesz a se veled, se nélküled kapcsolatának Istenes Bencével.

Az énekesnő ritkán mesél áldott állapotáról, de most kivételt tett. Azt mondja, hogy annak ellenére, hogy terhes, mégis független nőként él egy társsal az oldalán.

"Akkor válik valaki valódi pároddá, életed nagybetűs társává, ha már nem az anyukáddal, hanem vele akarsz megosztani minden bánatot, örömöt, ami ér. És nekem Bence már ilyen. Amióta ezt felismertem, azóta érzem úgy, hogy végérvényesen felnőtt lettem. Egy független nő, egy társsal az oldalán, akire mindig számíthat. (…) Sokan úgy élik le az életüket, még házasságban is, hogy soha nem tapasztalják meg, hogy milyen az, amikor pontosan azt érzed, amit a másik. Hát, mi így vagyunk Bencével. És olyan elmondhatatlanul jó, hogy tőle van gyerekem!"

- mondta el a Nők Lapjának a 21 éves Adél.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?