Létrehozva: 2015.12.03.

Terhes felesége betegségéről mesélt D. Tóth András

Rendhagyó adást készített D. Tóth Kriszta, ugyanis öccsével csinált exkluzív interjút az Elviszlek magammal legújabb részeben. Az RTL Klub híradósa, D. Tóth András õszintén beszélt születendõ gyermekérõl, pedig eddig teljesen kizárta a nyilvánosságot a téma kapcsán.

A kocsiját stúdióvá változtató D. Tóth Kriszta ezúttal testvérét látta vendégül egy őszinte beszélgetésre, amiben először mesélt a születendő gyerekéről a híradós. D. Tóth András augusztusban jelentette be, hogy gyermeke fog születni szintén tévés feleségétől, Pákai Adrienntől, de semmi mást nem akart ezzel kapcsolatban elárulni.

Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy...

Szerző: D.Tóth András2015. augusztus 10.

A gólyahír kapcsán azt kérte az RTL Klub híradósa, hogy ne keressék az újságírók, ugyanis nem akar róla beszélni, most viszont nővérével kivételt tett. András elmondta, hogy sokat küzdöttek ezért a gyerekért, ugyanis párja egy komoly betegség miatt nehezebben esett teherbe, mint az egészséges nők.

"Az Adrinak is inzulinrezisztenciája volt igazából. Ez egy olyan genetikailag öröklődő anyagcsere probléma, ami azt jelenti, hogy a bevitt szénhidrátra vagy cukorra inzulint termel a szervezet, de ezzel nincs baj, hisz nem cukorbeteg. Viszont az inzulinra rosszul reagálnak a sejtjei, ezért bizonyos dolgok, mint a teherbe esés se történhet meg, mert nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt"

- mesélte el kamerák előtt András, aki azt is hozzátette,hogy ez egy annyira komoly probléma, hogy Magyarországon minden második nőt érint a betegség.

Pákai Adrienn és D. Tóth András a hétvégén összeházasodott, természetesen HALASZEVA ruhában!Sok boldogságot kívánunk Nekik!

Szerző: HALASZEVA2013. május 22.

A tévés arról is mesélt, hogy az első próbálkozásaik nem sikerültek, hiába akartak mindennél jobban gyereket. A sok csalódás után mind a ketten orvoshoz fordultak. Kiderült, hogy egyiküknél sincsen fizikai akadálya egy babának, ezért akkor azt javasolták nekik, hogy mesterségesen próbálkozzanak tovább a megtermékenyítéssel. A házaspár nem volt hajlandó erre ezért, egy másik orvost is megkerestek. Ekkor derült ki Adrienn genetikai betegsége. Komoly életmódváltás következett a pár életében, de megérte: februárban megszületik első gyermekük.

"Kihangsúlyozom, hogy nem szeretnék erről sehol se nyilatkozni, de kislányunk lesz. És nagyon várjuk. Nem tudom, hogy ez egy ilyen konzervatív magyar dolog, hogy azzal jönnek, hogy az első miért nem fiú?! Ez nem teljesen mindegy? Egyébként annyira örülök ennek a kis hercegnőnek."

De nemcsak az apaságról esett szó, hanem a fiatalkori elvárásokról is, amivel nővére karrierje miatt kellett szembenézni.

"Az egyáltalán nem zavart, hogy te ilyen jó vagy. Inkább az a része zavart, hogy ezt tőlem is valamennyire elvárták."

A tesókról az is kiderült az izgalmas beszélgetés közben, hogy Kriszta vitte bele a rosszba az öccsét, hisz András 18 éves koráig egyáltalán nem ivott alkoholt, és első berúgását nővérének köszönheti.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

borsonline.hu

Ők a 7 leggondoskodóbb csillagjegyek! Te köztük vagy ?

hirtv.hu

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

ripost.hu

Meg ne próbáld! Ha ezt a számod hívod, milliókkal fognak átverni

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

astronet.hu

Április 24.: Szent György napja, az igazi tavasz kezdete

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

Akkora pofonba szaladt bele a TV2 sztárja, hogy a fal adta a másikat

ripost.hu

Rémisztő, mit talált a térképet böngészve: videón a felfedezés

ripost.hu

Súlyos szívproblémával küzd a népszerű műsorvezető: „Vékony szálon csüng az élet”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

"Vetekedett a szülési fájdalommal" – Szörnyű dolog történt Zavaros Eszterrel

SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóra fürdőruhás fotóitól felforr a levegő

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri: videón, ahogy Dér Heni kisfia legózik - ilyen nagyot nőtt már Beni

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra