SZTÁRDZSÚSZ

Tényleg időhiány miatt halasztja el három magyar sztár az esküvőjét?

Három sztár is elhalasztja idén az esküvőjét. Az ok mindhárom esetben az idő hiánya, de azért némi bizonytalanság is kiolvasható a sorok közül.
  • Szerző: Ripost

Sorban jöttek a májusi bejelentések az elmaradt esküvőkről, de az is kiderült minden esetben, hogy nem voltak még előre lefoglalt dátumok vagy helyek. Iszakék, Loláék és Dancsék sem tartják meg idén.

Iszakék már egy éve halasztják

Iszak Eszti és Dobrády Ákos már 2014-ben az „esküvőre készülő álompár” volt a magyar sajtóban, hét elején a TNT zenésze mégis azt mondta: idén is elhalasztják a kézfogót. „Nagy valószínűséggel az esküvő majd csak jövőre valósul meg... Sok mindennek kell klappolnia két ember között, köztünk pedig minden stimmel. Eszter az a lány, akivel szeretném összekötni az életem” – mondja Dobrády. A már negyven éves zenész szomorú lehet, mert már gyermeket szeretne, de ő azt is – az egyelőre elmaradó – házassághoz köti.

Loláék sem érnek rá

„Sokan máshogy közelítik meg ezt a kérdést, de mi a hagyományos módon szeretnénk a sorrendet tartani, úgyhogy remélhetőleg az első gyermekünk a nászéjszakánkon fogan majd meg” – vallott Dobrády. Lola és hangmérnök párja, Bence is annyit dolgozik a nyáron, hogy elmarad az esküvő. „Mostanában beszéltünk róla, és arra jutottunk, egyáltalán nem biztos, hogy nyári esküvőnk lesz. Inkább késő őszi vagy tavaszi” – árulta el most az énekesnő.

Az Operettben is sok a munka

Dancs Annamari és Kerényi Miklós is a munkára fogja a halasztást. „Miután kiderült, hogy mennyi munkánk lesz, úgy döntöttünk, félretesszük ezt a nyarat, és majd visszatérünk rá jövőre. Végül is a jegygyűrű ott van az ujjunkon, együtt kelünk és fekszünk, sőt még a színházban is együtt vagyunk. Ez már több is mint egy átlagos házasságban megszokott!"

 

 

 

És ezeket olvastad már?