SZTÁRDZSÚSZ

Tengerpart, napsütés: ide menekültek a hideg elől a magyar hírességek

Itt az új év, néhány magyar híresség pedig úgy döntött, hogy külföldön kezdi a 2019-et.
  • Szerző: sv

Itt az új év, néhány magyar híresség pedig úgy döntött, hogy külföldön kezdi a 2019-et. Vannak, akik egzotikus tájat választottak a pihenésre, de akadnak olyanok is, akik egy közelebbi országban romantikáznak kedvesükkel.

Rúzsa Magdi és férje Máltán köszöntötték az új évet

Rúzsa Magdi az ünnepek előtt hagyta el Magyarországot, és férjével Máltán töltötték az ünnepeket. Az énekesnő kettesben szerelmével felkereste a legnépszerűbb látnivalókat, de a szilvesztert már nagyobb baráti körben töltötték a fővárosban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

Edvin Marton családjával a Vörös-tenger partján pihen

Edvin Martonék az izraeli Eilat városában töltik 2019 első napjait. A hegedűművész családja szeret megismerni különleges országokat és kultúrákat, ezért már rengeteg egzotikus helyszínt felkerestek. Legutóbb egy elképesztő videót is készítettek, amit egy thaiföldi lakatlan szigeten vettek fel nászútjukon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@marton_adrienn) által megosztott bejegyzés,

Kárpáti Rebekáék Thaiföldön romantikáznak

Kárpáti Rebeka és vőlegénye egy különleges helyszínt választott a karácsonyi és a szilveszteri ünneplésre. A fiatalok Thaiföldre utaztak, ahol az első pár napban kizárták a külvilágot, és csak egymásra figyeltek. Rebeka a napokban megosztotta, hogy a 2018-as évben túlvállalta magát, és lelkileg teljesen kikészült, ezért is volt fontos számára, hogy elvonulhassanak egy kicsit a világ elől.

"Idén éltem meg életem eddigi legmegalázóbb és gyomorideggel teli érzéseit.

Nagyon sokat dolgoztam, túlvállaltam és kizsigereltem magam lelkileg és szellemileg.

Ki vagyok facsarva. Kiégtem" - írta Instagram-oldalán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@volgyid15) által megosztott bejegyzés,

Vastag Csaba Las Vegassal ismerkedik

Vastag Csaba a 2019-et Amerikában kezdte, hiszen repülőre ült, és egészen Las Vegasig utazott. Bár az énekes viszonylag kevés időt tud szánni a kikapcsolódásra fellépései miatt, most összekötheti a kellemeset a hasznossal. Koncertturnéját egybekötötte a Csak show és más semmi nyereményével, ami egy ajándék út volt a kaszinók fővárosába.

"Óriási öröm, hiszen a nyeremény egy Las Vegas-i út, ami úgy tudom, épp egybeesik egy amerikai koncertturnénkkal. Így össze fogom kötni a kellemest a hasznossal, hiszen, ha most nem nyertem volna, akkor a zenekarom sajnos nem tudott volna velem jönni, így viszont nekik is lesz lehetőségük" - nyilatkozta a show-műsor döntője után Csabi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@csabavastag) által megosztott bejegyzés,

L.L. Junior a Karib-tengeren ünnepli születésnapját

L.L. Junior a télből a nyárba repült, hogy egzotikus környezetben ünnepelhesse meg születésnapját. A rapper egy repülőtéri fotóval búcsúzott követőitől, akik a bejegyzés alatt egyből felköszöntötték.

"Szülinapom alkalmából útnak indultunk a tengeren túlra, sőt, az óceánon is túlra, hogy egy picit pihenhessek. Veletek együtt fantasztikus évet zárhattunk idén, sok új dallal, klippel, egy új albummal és rengeteg koncerttel" - írta Junior.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?