SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen összetört a drogbotrányba keveredett Aurelio

Aurelio remegő hangon közölte a Riposttal, hogy elég rossz lelki állapotban van. A rendőrök jelentős mennyiségû kábítószert találtak nála egy közúti ellenőrzés során.
  • Szerző: Doris

Akár öt év börtön is várhat az RTL Klub valóságshow-jának egykori győztesére, VV Aureliónál ugyanis kábítószerre bukkantak egy közúti ellenőrzés során.

Ahogy arról péntek reggel a %% már beszámolt, a ValóVilág hetedik szériájának győztese épp Érsekcsanád és Baja között hajtott autójával, amikor a rendőrök félreállították. Az egyenruhásoknak azonnal feltűnt a férfi zavart viselkedése, később kiderült, nem véletlenül.

Aurelio ugyanis már az ellenőrzéskor is drog hatása alatt állt, zsebéből pedig a motozás során alufóliába csomagolt fehér por került elő. A fiatal srác helyzetét tovább súlyosbítja, hogy a házkutatás során a rendőrök a droggyanús anyagok mellett egy kábítószerrel szennyezett mérleget is találtak. Ami arra enged következtetni, hogy az egykori VV győztes, nemcsak használta, de árulta is a tiltott szereket.

A %% a hírek hallatán egyből megkereste a súlyos botrányba keveredett celebet, aki azonban képtelen volt reagálni a történtekre.

"Nagyon súlyos lelki válságban vagyok"

- remegte megrendült hangon Aurelio, többet azonban nem tudott mondani.

A Facebookon viszont közzétett egy nyilatkozatnak is betudható posztot.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?