SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen megváltozott a magyar énekes élete

Viktor néhány éve még élvezte a rengeteg utazással járó életformát, de ma már nem a kalandoknak él. Megtalálta a társát, és már családra vágyik.
  • Szerző: Buster

Király Viktor keményen dolgozik a sikerét, számtalan koncertet ad, és párjával kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban él. Azonban nem mindig volt ilyen nyugodt és harmonikus az énekes élete.

"Romantikus életstílusnak tűnik, ha az ember egyedül van, szabad. Bárhova mehet, bármikor, csak a bőröndtől függ és a repjegyre valótól, hogy hova megy. Van benne egy szépség, de nagyon sok magányossággal jár egy ilyen életforma.

Én ezt körülbelül három évig csináltam

– kezdte a Bencze házhoz megy című műsorban Király Viktor.

"Három év után rájöttem, hogy nekem ez elég volt. Rá akarok találni az igazira. Ez után az időszak után azt éreztem, hogy szükségem van arra, hogy legyen egy biztos pont, ahova hazajövök, és legyen, aki itthon fogad. Ha megtalálod a szerelmet és utána lesz gyerek, család, az mind közrejátszik abban, hogy a férfi még „férfibb” legyen. Harmincnégy éves vagyok, én már erre vágyom, nem arra, hogy a haverjaim kanapéján aludjak egy buli után” – árulta el Király Viktor a Sláger TV műsorában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?