Létrehozva: 2019.11.06.

Teljesen megnyílt Sebestyén Balázs: ezt sose gondoltad volna róla

Sokan az italba, vagy más káros szenvedélybe fojtják bánatukat, ám Sebestyén Balázs nem akart beleesni ebbe a hibába. Pedig többször a szakadék szélén állt.

Kevésbé ismert oldalát mutatta meg Sebestyén Balázs. A tévés meglepő őszinteséggel beszélt önmagáról, életmódjáról és lelki vívódásairól Bagdi Bella Lélekséta című videójában.

Fotó: Keller Mátyás

Hazánk egyik legsikeresebb műsorvezetőjét közel tíz éve foglalkoztatja a spiritualitás. Azért lépett rá az önismeret útjára, mert nem akart azok közé tartozni, akik a problémáik, szorongásaik miatt káros szenvedélyekhez nyúlnak, és a pohár fenekére néznek. Sebestyén Balázs hisz a szellemi-, természetfeletti erőkben. Úgy érzi, az életben többször is a hite segítette át a legnehezebb, és legsötétebb helyzeteken.

„Mindig is vonzottak az ezzel foglalkozó könyvek, előadások, és elkezdtem ezekre a helyekre járni. Beszippantott. Egyre jobban elmélyültem benne, és így találtam meg azt az utat, ami engem érdekel” – mondta el Sebestyén Balázs, aki hozzátette, bizony ő maga is szembenézett és megbirkózott a saját démonaival.

„Fura, de én egy önbizalom-hiányos, kicsit gátlásos csávó voltam, aki nehezen ismerkedett a lányokkal. Aki mindezt a nagyhangúsága, meg a vagánysága mögé próbálta rejteni” – magyarázta a műsorvezető, aki évekig dolgozott azon, hogy fejben rendbe tegye magát.

„Amikor rálépsz az útra, és felismered a személyiségedben ezeket a dolgokat, és elkezdesz ezzel melózni, akkor szépen ki lehet gyomlálni. De talán korbéli sajátosság is, hogy rájössz, ráébredsz bizonyos dolgokra. Hogy mi fontos, és mi nem… Majd idővel ezek a félelmek elvesztik az erejüket.”

Önismereti munkája során ébredt például rá arra is, hogy komoly kontrollkényszerrel küzd, ami a gyereknevelésben csúcsosodott ki.

„Meg akartam fejteni, hogy mi az istentől vagyok ennyire ideges. Miért akarom, hogy minden tökéletes legyen..Hogy a gyerek rögtön hat helyre járjon, és már egy évesen biciklizzen. Aztán rájöttem, hogy kontrollkényszerem van, ami azt jelenti, hogy nehezen tudom átadni az irányítást” – folytatta Balázs, aki azt is bevallotta, hogy karrierje kezdetén sokszor szorongott, hogy megfeleljen az elvárásoknak.

„Sok ilyen problémám volt. Még a szerepléssel is… Például komoly problémáim voltak azzal, hogy hogyan tudok a saját nevemmel egy jól menő talkshow-t csinálni, és kiállni a közönség elé. Ez egy nagyobb teher. Majd jöttek a pánikroham-szerű dolgok” – emlékezett vissza a rádiós, aki elkezdte magában felgöngyölíteni a gondokat, hogy tudatosan dolgozhasson rajtuk. Mégis azt mondja, mára sem sikerült ezt teljesen leküzdenie, jóllehet, ez a fajta harc minden ember életében állandó, és az is kell, hogy legyen.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak