SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen kikészült: Zokogott a kamerák előtt Vasvári Vivien

A magyar sztáranyuka először és utoljára beszélt válásának részleteiről.
  • Szerző: BDF

Könnyek között beszélt válásáról Vasvári Vivien! Az édesanya az otthonában fogadta a Tények Plusz stábját. Abban a lakásban, ahová két gyerekével, Arianával és Edwarddal költözött, miután férje, Fecsó felmondta közös albérletüket. A tény, hogy költözniük kell, akkor hidegzuhanyként érte az édesanyát. Fecsó ugyanis Vivien háta mögött, a tudta nélkül intézte el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Sulyok László

„Ez egy nagyon nagyon gonosz dolog volt tőle. Velem nem beszélte meg. Mástól tudtam meg” – kezdte a Tények Pluszban Vivi, aki tavaly szeptemberben a Facebook-oldalán jelentette be mindenki megdöbbenésére, hogy elválik a férjétől. Az egykori luxusfeleség most a könnyeivel küszködve vallotta be, hogy számára nagyon is fájó pont a válás, de már megkönnyebbült. Gyerekei miatt próbál erős maradni, akik még nehezen viselik Fecsó hiányát.

„Edward még kicsi. Rajta nem látom, hogy megviselné, nagyon anyás nagyon-nagyon ragaszkodik hozzám de amikor elviszi az apja, akkor nagyon örül neki. Ariana a mai napig olyan rajzokat rajzol, amiken ott van Fecsó.”

Vivien szerint a problémák akkor kezdődtek, amikor Fecsó túl sokat járt el szórakozni. Emiatt volt egy nagyon komoly veszekedésük is.

„Nálunk a vitákat tényleg csak a szórakozás, bulizás, ivászat váltotta ki. Ha ez nem lett volna és normálisan mértékkel csinálja ezt, akkor még lehet mi most is együtt vagyunk. Volt egy elég csúnya összeveszésünk. Ott volt minden, én a földhöz vágtam egy bögrét, felcsattant belőle egy kis szilánk, ami elvágta a kezét” – emlékezett vissza a műsorban Vivien.

Az üzletasszony remélte, hogy férje megváltozik, ultimátumot adott neki. Hiába...

„Mondtam neki, hogy nem megy! Vagy megváltozik, vagy költözzön el, vagy menjünk szét. Mondtam neki, hogy kap időt másnap reggelig. Szerintem ő aznap éjjel semmit sem aludt. Mondta is, hogy gondolkodott rajta, másnap találkoztunk a városban. A lényeg az, hogy elmondta, hogy nincs jól lelkileg, sem fizikailag. Rendbe akarja magát tenni és, hogy ő inkább elköltözik.”

A válófélben lévő házaspár elmúlt pár hete az egymásnak való üzengetésekről szóltak, aminek köszönhetően Vivien és Fecsó közös megállapodását megismerték a rajongók is. Az édesanya állítja, hogy a megbeszéltek szerint közös gyerekük, Edward oktatását a férjének kellett volna fizetnie, de ő ezt nem tette meg. Sőt, visszamenőleg sem hajlandó fizetni. A megállapodás másik fő pontja pedig gyerekük lakása volt.

„Ameddig nem kerül a nevére az ingatlan, addig nyilván ő állja az oktatást a gyereknek. Én sose követelőztem, én sose mondtam, hogy ő fél milliókat, milliókat adjon nekem. Ez a megállapodást volt. Most is ehhez kéne, hogy tartsa magát” – fakadt ki a szőke szépség, akinek elege van abból is, hogy Fecsó állandóan róla nyilatkozik a médiában, holott ő már szeretné végleg lezárni kettejük ügyét. Erre hamarosan sor is kerül, hiszen a páros március 11-én a bíróság elé áll, hogy hivatalosan is pontot tegyenek kapcsolatuk végére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?