SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen kikészült Pécsi Ildikó férje

A napokban mondta ki másodfokon is a bíróság Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának a válását. Persze ezzel a civakodásnak még nincs vége. A szomszédok szerint a legjobban Pécsi Ildikó férjét viseli meg ez az ügy. Lajos már utcára sem nagyon mer kimenni.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia között már három éve tart a családi botrány, mivel képtelenek megegyezni az anyagi kérdésekben. Nemrégiben azonban hivatalosan is elváltak egymástól, hiszen a másodfok helyben hagyta az elsőfokú ítéletet. A Színes Ász információi szerint a válás igazi vesztesei mégsem a perben közvetlenül érintett felek, hanem a színésznő és férje, akik a szomszédok szeme láttára mennek tönkre.

Amióta csak kirobbant a botrány, a művésznő árnyéka önmagának. Látszik rajta, pokolian megviseli ez a civakodás, és hogy nem kíváncsi rá az unokája

- mesélte egy neve elhallgatását kérő ismerős, majd hozzátette, hogy Pécsivel nem lehet beszélni a történtekről, és így segíteni sem tudnak neki.

"Már attól is migrént kap ugyanis, ha bárki kiejti előtte Pártos Csilla nevét. Így mi is inkább kényesen kerüljük a témát, és csendben figyeljük a történteket"

- mondta. A szomszéd szerint legalább tíz évet öregedett a művésznő ebben a nagy haragban, de a legjobban mégis férjét viselik meg a történtek.

Ennek a pernek a legnagyobb vesztese a művésznő férje. Lajos készült ki legjobban a nők csatájában.

"Mert valljuk be, ezt a csatát ők vívják. Az anyós és az egykor imádott menye. Itt a kisunoka sztori és maga a válás csak hab a tortán. Egykor sülve-főve együtt voltak, most viszont Ildikó akar revansot venni a fia helyett, azt azonban nem veszi észre, hogy a férjének szégyenkezni kell emiatt. Õt ugyanis nem a válás készíti ki, hanem az, hogy lesütött szemmel kell végigmennie az utcán az asszonyok marakodása miatt, így inkább, ha teheti, ki sem merészkedik az emberek közé, annyira szégyelli, hogy ferde szemmel vizslatják őt"

- tért ki rá az utcabeli, aki szerint mindenkinek jót tenne, ha végre pont kerülne az ügy végére, hiszen idegileg teljesen összeroppant a férj.

"Félő ugyanis, hogy ha ez a helyzet sokáig fennáll, akkor a művésznő évtizedes házasságába is éket ver ez a viszálykodás..."

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?