SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen elhanyagolják Diana hercegnő síremlékét

Lady D emlékéhez és személyéhez méltatlan, ahogy kinéz a sziget, ahol örök nyugalomra helyezték. Rengeteg pénzből próbálják helyrehozni.
  • Szerző: The_M

Már korábban is többen vádolták azzal Diana öccsét, Charles Spencert, hogy teljesen elhanyagolja a hercegnő nyughelyét a család szigetén. Mára viszont annyira kritikán aluli, ahogy a síremlék környezete kinéz, hogy az méltatlan Lady D személyéhez.

A síremlékét lassan benövi a gaz, és a körülötte lévő bokor. A szobrot mohatelepek borítják, az előtte lévő tóban pedig több az alga, mint a víz. Ám Spencer szerint nem ők tehetnek arról, hogy a természet lassan tönkreteszi Diana síremlékét. Viszont végre felismerte a tényt, hogy ez a helyzet tarthatatlan.

Így hamarosan óriási felújítás veszi kezdetét, aminek keretében megpróbálják helyrehozni az Althorp sziget azon részét, ahol a hercegnőt örök nyugalomra helyezték. Ami csaknem 8 milliárd forintba fog kerülni az első becslések szerint. Szóval olcsóbb és praktikusabb lett volna a folyamatos állagmegóvás. De legalább Diana halálának 20. évfordulójára megfelelően fog kinézni a síremléke.

És ezeket olvastad már?