SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen elege lett: Tóth Gabi elárulta, mi gyötörte igazán

Szeretne pozitív maradni, de már nehezen bírja a folytonos bezártságot.
  • Szerző: Ripost

Tóth Gabi már december óta karanténban tölti a mindennapjait, ami érthető okokból alaposan megviseli. Az elején még ő maga tartotta dalaival a többiekben a lelket, de aztán egy ideje eltűnt a közösségi média világából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csodás lelkű énekesnőnek, ugyanis egy kis feltöltődésre volt szüksége, de igyekezett a napokban csak pozitív gondolatokkal feltölteni magát.

Instagram-oldalán megosztott őszinte bejegyzésében részletesen is beszámolt arról, hogyan igyekszik pozitív maradni ebben a nehéz időszakban is.

„Mostanában picit 'eltűntem' és nem hoztam nektek dalokat... kicsit fel kellett töltődnöm lelkileg... A napjaim nagy részében pozitív gondolatokkal árasztom el lelkemet, de azért nekem is vannak mélyebb pontok, amikor egyszerűen nem megy a nagy kicsattanó pozitivitás... Hiányzik a színpad, a zene, ti... December óta vagyok 'karanténban' és nagyon hálás vagyok minden pillanatért, de nekem is sok lett ez az egész bezártság! Hanni és Gábor adják az erőt nekem minden nap! Jó lenne már látni a végét ennek és szabadon utazni, koncertezni, barátokkal összejönni... Hiányzik... De tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül és meg is kell engednem magamnak a nehezebb napokat! ...Aztán megyünk tovább! Hamarosan kiénekelem magamból ezt is – írta Tóth Gabi a bejegyzésében.

Mostanában picit “eltűntem” és nem hoztam nektek dalokat.. kicsit fel kellett töltődnöm lelkileg.. A napjaim nagy részében pozitív gondolatokkal árasztom el lelkemet , de azért nekem is vannak mélyebb pontok amikor egyszerűen nem megy a nagy kicsattanó pozitivitás.. hiányzik a színpad, a zene, ti.. december óta vagyok “karanténban” és nagyon hálás vagyok minden pillanatért , de nekem is sok lett ez az egész bezártság! Hanni és Gábor adják az erőt nekem minden nap! Jó lenne màr làtni a végét ennek és szabadon utazni,koncertezni, barátokkal összejönni ... hiányzik ... de tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül és meg is kell engednem magamnak a nehezebb napokat! ...aztán megyünk tovább! Hamarosan kiénekelem magamból ezt is❤️🙏🏻

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?