SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen bepánikolt: Kilógatták az ablakon Bárdosi Sanyit

A többszörös díjnyertes birkózó, Bárdosi Sándor kezdetben bátornak tûnt, de aztán fordult a kocka. Nem csoda, hogy meglepődött a rádiós.
  • Szerző: Ripost

Több mint 30 méter magasságban lógott az utca felett Bárdosi Sándor.

A bevállalós olimpikontól már megszokhattuk, hogy előszeretettel kerül a lehető legextrémebb helyzetekbe. Arra azonban senki nem számított, hogy kedden a Sláger Reggel műsora alatt a tetőn köt majd ki. Sanyi a Sláger FM stúdiójában tartózkodott Növényi Norbi és a két műsorvezető, Abaházi Csaba és Pordán Petra társaságában, amikor adás közben kiszúrta az épület külső felén tevékenykedő ipari alpinistákat.

A nagyszájú sportoló úgy gondolta, az „egész napos lógás” nem lehet túl bonyolult munka, így társai unszolására bevállalta, hogy tesz egy próbát. Növényi Norbinak sem kellett több, rögtön kilógatta barátját az ablakon. Sanyit a Márvány utcai 11 emeletes épület tetejéről eresztették alá. Bevallotta: nem a tériszony volt a legnagyobb félelme.

„Az egyetlen kívánságom az volt, ne Növényi Norbi fogja a kötelet” – viccelődött Sanyi. Persze, bármennyire is tréfálkozik utólag, az arcán megjelenő pánikot nehéz kimagyarázni.

A vagány akció visszanézhető a Sláger FM Facebook oldalán.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?