SZTÁRDZSÚSZ

Te tudtad? Így keresnek még több pénzt a magyar sztárok

Sokan azt gondolják, hogy a pompás sztárgázsit kapó hírességek a celebkedés mellett csak a lábukat lógatják. Nos, bizonyára akadnak szép számmal ilyenek is, ám az igazi profik jól tudják, egyszer eljöhet az a pillanat, amikor már nem tudnak megélni a szórakoztatóiparból.
  • Szerző: bdf

Kulcsár Edina fodrászatot nyitott

Kulcsár Edina és férje Csuti számára fontos, hogy több lábon álljanak, hiszen a kis Medoxnak mindent meg szeretnének majd adni. Éppen ezért nemrég megnyitotta a hajfonásra specializálódott üzletét az egyik budapesti bevásárlóközpontban. Kiskorom óta a fonás rabja vagyok. Már egy ideje kitaláltam egy olyan helyet, ahova, ha bemegyek, pillanatok alatt szép fonással jöhetek ki. Ez nem egy üzlet, nem egy szalon vagy egy fodrászat. Több ezeknél... Nagyon büszke vagyok” – írta nemrég Edina.

 

Korda György szállodát vezet

Közel 25 éve nyitotta meg kapuit a Rózsadombon Korda György és Balázs Klári szállodája, a Villa Korda. A hotel szinte minden évszakban telt házas, hazai, külföldi sztárok, de civilek is előszeretettel szállnak meg az énekes-házaspárnál. A 79 éves énekes mindig gondosan ügyelt arra, hogy ne szálljon el az árakkal, és mindenki számára megfizethetőek legyenek a luxusbútorokkal berendezett szobák. Korda nemrég a %%-nak nyilatkozott a villáról. „Klárikával a közös gyermekünkként tekintünk a szállodára. Nem csak pénzforrás, ennél többet jelent nekünk. Azt szeretném, hogy a második kerület büszkesége legyen” – mondta el lapunknak az énekes.

 

Szabó Győző sushi-bárban dolgozik

A színésznek nagy álma volt, hogy „éttermet” nyithasson. Hogy miért egy piacon? Azt mondta, megfogta a hely kedvessége, közvetlensége. Persze amellett, hogy régóta dédelgetett vágyát valósította meg, a pénz sem volt elhanyagolható szempont. „Ha csak egy forinttal is többet keresek, akkor megérte. Nem azért csinálom, hogy most ebből várat építsek, hanem mert izgalmas, és szeretem csinálni” – mondta el korábban egy internetes portálnak.

 

Demcsák Zsuzsa angolt tanít

A népszerű műsorvezető kiválóan beszél idegen nyelveket, így jött az ötlet: magán angolórákat ad gyerekeknek. A %%-nak elmondta, hogy nem a pénz hajtotta, de most, hogy a tévézés háttérbe szorult az életében, bizonyára jól jön az a kis plusz. „A szenvedélyemnek hódolok. Imádom azt, hogy végre nyelvvel és gyerekekkel foglalkozhatok. Ezek a magánórák engem is nagyon feltöltenek. Valószínűleg nem az lesz a jövőm, hogy kizárólag angoltanárként folytatom tovább, hiszen vannak más terveim is, de nem tudom elképzelni, hogy a tanítványaimat magukra hagyjam” – magyarázta.

 

Majka hamburgerezőt üzemeltet

Az ózdi fenegyerek jól tudja, milyen az, ha nincs. Sosem éhezett gyerekként, de édesapját hamar elveszítette, így nem vetette fel a családot a pénz. Talán éppen ezért Majka minden lehetőséget megragad azóta, hogy fut a szekere. A műsorvezetés és a koncertezés mellett az üzleti világban is megvetette a lábát,  öt évvel ezelőtt nyitotta meg Budapesten a hamburgerezőjét, ami azóta is sikeresen üzemel. Az biztos, hogy a rapper az étterem megnyitása előtt sem küzdött anyagi nehézségekkel, de a családja miatt nagyon fontos, hogy több lábon álljon.

És ezeket olvastad már?