SZTÁRDZSÚSZ

Te is beköltözhetsz: Luxusotthonát árulja a magyar rocksztár

Kiss Endi eldöntötte, megválik pesti otthonától és a vidéki életet választja.
  • Szerző: Ripost

Kiss Endi sokat dol­go­zott az elmúlt huszonöt évben, így érthető, ha sze­retné végre le­aratni a mun­kája gyü­möl­csét.

A dobos imádott Budapesten élni, a koncerteken kívül ki sem mozdult a fővárosból, még a jogosítványt sem szerezte meg eddig.

Most azonban úgy fest, hamarosan szüksége lehet rá, hiszen árulja az angyalföldi lakását és időközben Sződligeten felépítette első saját családi házát.

De ami sokaknak jó hír lehet, hogy a 96 négyzetméteres, egyedi berendezésű legénylakás még nem találta meg új tulajdonosát, így bárki pályázhat rá - 73 millió forint ellenében.

A rocker tehát a Balaton mellett kezdett új életet, de mindenkit megnyugtat, esze ágában sincs lassítani a tempón, csak egy régi álmát váltotta valóra.

"Rengeteg elfoglaltságom van a nyáron. Folyamatosan fellépünk a fiúkkal, építkeztem, és a gyerekekkel is sok időt töltünk együtt. Na, nem panaszkodom, imádom a pörgést, csak néha olyan érzésem van, mintha mindent egyszerre kéne csinálni. Napközben füvet nyírok, aztán fellépésre megyek, de kezdem megszokni a vidéki életet".

– árulta el Endi.

És ezeket olvastad már?