SZTÁRDZSÚSZ

Tatár Csilla pontot tesz a találgatások végére!

A mûsorvezető január végén tér vissza a képernyőre, de nem érzi úgy, hogy ez kisfia gondozásában akadályozná. A Ripostnak azt is elmondta, hogy nem kell választania az anyaság és a munkája között.
  • Szerző: MMB.

Sokakat meglepett, hogy Tatár Csilla máris visszatér a képernyőre, hiszen kisfia még csak alig két hónapos. Az MTVA műsorvezetője a %%-nak elárulta, kisfia szinte meg sem fogja érezni, hogy ő a kamerák előtt áll.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem kell választanom a munka és az anyaság között. El sem vállaltam volna, ha úgy érzem, hogy ez az elfoglaltság az anyaság rovására megy.  

"A Dal egyébként csupán szombati elfoglaltság, így Milán akkor az édesapjával lesz majd. A Magyarország, szeretlek! felvételei már elkezdődtek, ott konkrétan két órát kellett a stúdióban töltenem. Bevittem az öltőzömbe a kisfiam babakosarát, pelenkázóját, és ő végigaludta a felvételeket."

"Ez is havonta két napot vesz el az időmből, szóval egyáltalán nem olyan drámai a helyzet, mint azt sokan gondolják. Hihetetlen, de voltam már zöldségesnél és boltban is, mióta megszületett a fiam. Oda se hurcoltam magammal" - nyilatkozta Csilla, aki Jakupcsek Gabriella egyik utódja.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?