SZTÁRDZSÚSZ

Tatár Csilla bebarnult "a hormonoktól", de nem tetszett neki

A népszerû mûsorvezető külsejére is nagy hatással volt a terhessége és a néhány héttel ezelőtti szülése. Az elmúlt időszakban még a hajszíne is teljesen más lett.
  • Szerző: MF

A műsorvezető legfrissebb képe alá azt írta, hogy nem is sejtette, mennyire meg fog változni minden az életében kisfia születésétől. Ugyanis még a hajszíne is más lett.  Tatár Csilla a terhessége alatt annyira aggódott a babáért, hogy még a hajfestésről is lemondott. Szeretett volna mindent elkerülni, ami veszélyeztetheti a picit, hiszen egyszer már átélte egy magzat elvesztését.

De azért így is járt fodrászhoz, és rendszeresen vágatta a haját, amitől szép lassan az összes szőkére festett tincs eltűnt a frizurájából, és teljesen barna lett. Amiről viccelődve annyit írt Csilla, hogy a "hormonoknak köszönheti" az új stílust.

 

4 hét után ma először voltunk sétálni.:) A részidőnkön még van mit javítni, mert az öltözködés most még tovább tartott,...

Szerző: Tatár Csilla2015. december 16.

A boldog anyuka viszont annyira nem bírt megbarátkozni a természetes hajszínével, hogy már vissza is festette a jól megszokott szőkére.

 

Tudtam, hogy Milán érkezése mindent megváltoztat, de hogy még a hajam színét is..:) Így lettem szőkéből, barna.:) Éljenek a hormonok!:))) #milanruben #love #festéknélkül

Szerző: Tatár Csilla2015. december 22.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?