SZTÁRDZSÚSZ

Tallós Rita döbbenetes okból tesz feljelentést az orvosi kamaránál

Tallós Rita feljelenti az orvosi kamaránál a László kórház ügyeletes orvosnőjét.
  • Szerző: Ripost

Tallós Rita azt állítja, hogy 5 órányi borzalmat kellett átélnie húgával és beteg unokaöccsével, akit koronavírus gyanújával küldtek az intézménybe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Vasárnap kora reggel ájultan találta otthon 27 éves unokaöcsémet a testvérem. A fiúnak magas láza volt, fájt a háta, alig volt magánál. Az anyja hívta az ügyeletet és a körzeti orvost, az utóbbi pedig – mivel az unokaöcsém most volt külföldön – azt javasolta a tünetek alapján, hogy menjenek azonnal a László kórházba gyorstesztet csináltatni„ – mondta Rita a Blikknek.

A családnak azt mondták, hogy gyorsteszt nem létezik, és a fiatalembert nem kísérheti be a rendelőbe az édesanyja. Mindezt Tallós szerint az orvos annyival indokolta, hogy „csak”. A színésznő állítja, csupán a zárójelentésből tudta meg, hogy ki az orvos, aki ellen panaszt akar tenni.

Végül Tallós unokaöccsét nem tartották bent, nem koronavírusos, viszont komoly influenzás, és a leletre még pár napot várni kell. A gond Tallós szerint nem is ez, hanem az empátia nélküli viselkedésmód, és nem hagyja annyiban, hogy ez mással ne fordulhasson elő.

És ezeket olvastad már?