SZTÁRDZSÚSZ

Tahi Tóth László özvegye megtalálta férje hasonmását

Kárászy Szilvia az interneten kereste az illetőt. A felhívást rengetegen megosztották...
  • Szerző: BATI

Egy hónappal Tahi Tóth László temetése után felesége, Kárászy Szilvia kiment férje sírjához, és ahogy elhaladt a Farkasréti temető ravatalozója mellett, megrohanták az emlékek. Eszébe jutott a férfi, akit férje búcsúztatóján látott, és aki kísértetiesen hasonlított Tahi Tóthra. Eldöntötte, szeretné megtalálni és az erőfeszítést siker koronázta.
A zongoraművésznő azt hitte, hogy csak képzelődik, de amikor otthon nézegette a temetésen készült fényképeket, talált egy fotót Tahi Tóth László hasonmásáról.

Mintha a férjét látná. Mivel a legendás színész családja és a hozzájuk közelállók sem tudták, ki az ismeretlen hasonmás, a művész felesége elhatározásra jutott.

Nagyon foglalkoztat, ki lehet ő, egy távoli rokon, vagy csak tényleg egy tisztelő, aki megszólalásig hasonlít Lacira?

 

- kezdte a %%-nak Kárászy Szilvia. - S mivel most már a családot is nagyon érdekli a férfi kilétre, ezért a Facebook-oldalamon közzétettem róla egy fotót, ha valaki ismeri, tud róla valamit, jelentkezzen. Pár óra alatt rengetegen írtak, és mintegy kétezren megosztották. Sokan leírták, hogy ők is látták, a legtöbben azt hitték, valamelyik testvér, csak csodálkoztak, akkor miért nem áll a koporsó mellett a családtagoknál. Sőt, volt olyan is, aki odament hozzá, és megkérdezte tőle, hogy a férjem rokona-e, de nemleges volt a válasz. Olyan is akadt, aki Laci féltestvérének hitte, aki Amerikában élt, de ő már elhunyt.

Tahi Tóth László felesége, akivel 25 évig éltek nagy boldogságban, bízott benne, hogy a sok megosztás, és komment segíteni fog. És egy nappal később aztán kiderült, ki a hasonmás. 

Ha szeretnéd megtudni, ki a titokzatos férfi, akkor keresd a %% hétfői számát!
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?