SZTÁRDZSÚSZ

Tahi Tóth László felesége friss információkat árult el férje állapotáról

Nagy a baj, az orvosok sem tudják még, mi okozta Tahi Tóth László betegségét.
  • Szerző: Ripost

Az első hírek szerint vérkeringési problémák miatt lett rosszul a színpadon a Jászai Mari-díjas színész, de most kiderült, sokkal nagyobb a baj.

Felesége, Kárászy Szilvi exkluzív interjút adott a %% napilapnak.

Otthon, a József Attila Színház egyik munkatársától tudta meg Tahi Tóth László felesége, hogy férje rosszul lett a színpadon. Kárászy Szilvia zongoraművész akkor még nem gondolta, mekkora a baj. De amikor elmondták neki, hogy szeretett férje összevissza keverte a szavakat, kollégái segítették ki, hogy a nézők ne vegyenek észre semmit, sejtette, többről van szó múló rosszullétnél.

„Nekem először ennyit mondtak, hogy iszonyatos erős fejfájás tört rá - sóhajtott nagyot a művésznő, aki huszonegy éve él hatalmas boldogságban a legendás színésszel. - Bevett rá egy fájdalomcsillapítót, és színészkollégái segítségével végig tudta csinálni az előadást, még a tapsrendnél is ott volt. Utána megvizsgálta a színház ügyeletes orvosa, aki viszont rögtön mentőt hívott hozzá, így vitték be a Honvéd kórházba. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen panaszokkal is végigjátszotta a darabot.”

Kárászy Szilviának nagyon nehéz éjszakája volt, az influenzajárvány miatt pedig csak külön engedéllyel látogathatja férjét.  

„Igyekszem, amikor csak lehet, de minimum napi kétszer bemenni Lacihoz - mondta a %% napilapnak a művésznő. „Lemondtam minden programomat, fellépést, mert most Laci gyógyulása a legfontosabb. Sajnos a vizsgálatok kimutatták, hogy nagy a baj, egy ér nyomhatja az agyat. Férjemnek volt korábban egy stroke-ja, lehet, abból maradt vissza valami, ezért átszállítják az Idegtudományi Intézetbe. Ott a specialisták, reméljük, hamar kiderítik, mi a baj.”

Szilvia még annyit tett hozzá, kedvese nagyon nehezen viseli a kiszolgáltatottság érzését, de az mindig megmelengeti a szívét, hogy idegenek, rajongók, kollégák küldik neki a jókívánságokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?