SZTÁRDZSÚSZ

Szülőföldjén bulizott a magyar énekesnő

Ildikónak szinte sosem jut ideje a pihenésre, éppen ezért örült annyira, amikor egy erdélyi privát buliba hívták énekelni.
  • Szerző: Buster

Keresztes Ildikó ezer szállal kötődik Marosvásárhelyhez, hiszen ott született, és ott is töltötte gyermek és kamaszéveit mielőtt édesanyjával Magyarországra költöztek. Ugyanakkor családja nagy része, és persze rengeteg barátja ma is ott élnek, így amikor csak teheti hazalátogat.

"Egyáltalán nem szoktam haknikat vállalni, de most megdobbant a szívem, amikor kiderült, hogy Erdélyben kell énekelnem egy privát bulin. Gondolkodás nélkül mondtam igent, hiszen elég rég jártam otthon és már nagyon hiányoztak a családtagjaim és persze a barátaim is. Úgy intéztem az ügyeimet, hogy a koncert előtti pár napban már itt lehessek Marosvásárhelyen”

- kezdte a az énekesnő, aki energiával feltöltve érkezett haza a hétvégén.

 

Igazi kikapcsolódásban volt részem.

Végigjártam gyermekkorom helyszíneit, és persze rengeteg barátommal sikerült találkoznom. Esténként egy-egy hangulatos teraszon iszogattunk, eszegettünk és persze sokat röhögtünk, hiszen annyi közös emlékünk van, hogy azt megszámolni is nehéz lenne. Õk igazán ismernek engem, mellettük tényleg önmagam lehetek. Arról nem beszélve, hogy itt minden étteremben és minden háznál az én szám íze szerint főznek, szóval kicsit ki is kerekedtem az elmúlt napokban”

- mesélte nevetve Ildikó, aki a %% napilap hétfői számában hosszabban is mesél erdélyi élményeiről.

És ezeket olvastad már?