SZTÁRDZSÚSZ

Erre nem számított: Nagy változás történt Szulák Andrea magánéletében

Az elmúlt egy év Szulák Andreát is megviselte, sok mindent átértékelt ez idő alatt.
  • Szerző: Angie

Szulák Andrea is sok mindent átértékelt a koronavírus-járvány alatt. Egy darabig jól viselte a bezártságot, de most már nagyon szeretné visszakapni a szabadságát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szulák Andrea magánélete is megváltozott a pandémia alatt (Fotó: ATV)

A színész-énekesnő a 7-nek elmondta, az elmúlt egy év sok mindent átrendezett az életében és a magánéletére is nagy hatással volt. Megesett, hogy kellemetlen meglepetések érték, de összességében úgy érzi, helyére került minden.

„Hosszú évtizedek is eltelhetnek úgy, hogy bizonyos emberek igazi valója nem mutatkozik meg. Elkendőzi őket a média vagy az anyagi helyzetük, de ezekben a kritikus pillanatokban lehullt a lepel, kiderült, ki milyen ember. Vannak, akik lemorzsolódtak, de szerencsére új barátságaim is születtek és az is érdekes, hogy mely kapcsolataim fényesedtek meg a pandémia alatt. Ebben a helyzetben tisztán látszott, ki az, aki valóban törődik velem és ki az, aki csak szeret fürdőzni a fényben. Felhív, keres, akinek fontos vagyok” – mondta az énekesnő, aki a legnehezebb pillanatokban is másokra gondolt.

Másokon segített a bajban

„Most nem illik a saját sebeinket nyalogatni, legalábbis én nem ilyen vagyok, rendelkezésükre állok azoknak, akik nálam is sokkal nagyobb bajban vannak. Odamegyek, segítek... Emiatt vigyáznom is kell magamra, mert ilyenkor hajlamos vagyok akár a saját egészségemet kockáztatni. Nincsenek sokan körülöttem, de az a pár ember, akiket a barátomnak nevezhetek, iszonyatosan fontos, velük egymásba kapaszkodunk. Mentálisan és fizikai síkon is tudunk egymásnak adni. Ez a legfontosabb, hogy most ne érezzük magunkat egyedül” – jelentette ki Szulák Andrea, aki már megkapta az első oltását, így meglehet, hamarosan már meg is ölelheti a barátokat.

Ha szeretnéd a teljes interjút elolvasni, megtalálod a kedden megjelenő 7-ben!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?