SZTÁRDZSÚSZ

Szűcs Judith nem adja fel: hiszi, hogy eljön a nagy nap

Valami mindig közbejön, amiért a magyar diszkókirálynő és párja nem tudja kimondani a boldogító igent. Most épp a járvány, de Szűcs Judith nem adja fel, hiszi, hogy eljön a nagy nap.
  • Szerző: Ripost

Több mint egy évtizede él boldog párkapcsolatban Szűcs Judith, akinek párját a mai napig titok övezi, s boldogságukon túl csak annyit tudni róluk, hogy régóta tervezgetik az esküvőt, de valahogy mindig közbejön valami. Korábban a koncertek, a pörgés, a sok munka állt a nagy nap útjába, most pedig a Covid-helyzet miatt hiúsult meg a frigy.

Fotó: Bors

„Nem volt kitűzve a pontos dátum, de mindkettőnknek fontos, és régóta szeretnénk már egybekelni. A jelen helyzet azonban ismét nem alkalmas egy ilyen eseményre, úgyhogy ez megint tolódik egy picit. Nem gondolom, hogy maszkos násznép előtt, maszkban szeretném megcsókolni az uramat„ – mondta a Borsnak az énekesnő, aki egyáltalán nem dől a kardjába, hogy évek óta menyasszony.

„Én így is azt érzem, hogy immáron tizenegy éve házas vagyok, tizenegy éve férjem van, s most nem a lagzi a legfontosabb. Először is álljon helyre a világ, legyünk beoltva, én már regisztráltam is, mert mégiscsak 67 éves vagyok. Aztán köszöntsön be végre a tavasz, a jó idő, és egy új, szebb jövő. Számomra most ez a prioritás” – mondta Judith.

Az énekesnőt optimizmusa egyetlen percre sem hagyja el, aki szeretett kollégái elvesztése kapcsán is próbálja tartani magát.

„Drága Fecóm… Egyszerűen szavak nincsenek, és nem is akarok továbbmenni gondolatban. Itt mindig megállok. Nem engedem be a negatívat, mert az nem vezet jóra. A legjobb gyógyír a nevetés, rengeteget nevetek és igyekszem csak a pozitívra gondolni, csak így érdemes, másként szétszedi a lelkem„ – árulta el örök jókedvének, pozitív kisugárzásának titkát a magyar diszkókirálynő, aki zenével és sporttal köti le magát otthon, s alig várja, hogy újra nagyközönség előtt koncertezzen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?