SZTÁRDZSÚSZ

Sztárok énekelnek nekünk, hogy jobb legyen a kedvünk a karanténban

Tóth Gabi, Bono, illetve a Wonder Woman és híres barátai mind-mind azon vannak, hogy elviselhetőbb legyen a világméretű bezártság.
  • Szerző: The_M

Miután a saját és a embertársaink érdekében az a lehető legjobb, ha nem mozdulunk ki otthonról, kénytelenek vagyunk a négy fal között megoldani a szórakozást. A hazai és a külföldi hírességek azonban nemcsak saját magukat foglalják el, hanem próbálnak a mi bezártságunkba is némi fényt csempészni. Egyre többen készítenek éneklős videókat a közösségi oldalakon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Idehaza Tóth Gabi volt az egyik kezdeményező.

Magyarország🙏🏻

A U2 frontemberét, Bonót az olaszok ihlették meg.

for ANYONE who this St. Patrick’s day is in a tight spot and still singing. For the doctors, nurses, carers on the front line, it's you we’re singing to. Bono

A Wonder Womanként világhírűvé vált Gal Gadot pedig 25 szintén híres barátjával – köztük Will Ferrellel, Siával és Jimmy Fallonnal – előadták John Lennon legnagyobb szólóslágerét, az Imagine-t.

We are in this together, we will get through it together. Let’s imagine together. Sing with us ❤ All love to you, from me and my dear friends. #WeAreOne ....... #KristenWiig #JamieDornan @labrinth @james_marsden @sarahkatesilverman @eddiebenjamin @jimmyfallon @natalieportman @zoeisabellakravitz @siamusic @reallyndacarter @amyadams @leslieodomjr @pascalispunk @chrisodowd @hotpatooties #WillFerrell @markruffalo @norahjones @ashleybenson @kaiagerber @caradelevingne @anniemumolo @princesstagramslam

De nemcsak dalokat kapunk a sztároktól, Rubint Réka és Kisó online edzéseket tartanak, hogy a karanténban se lustuljunk el. A koncertek és a színházi előadások is a YouTube-ra költöznek, míg tart a járvány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?