SZTÁRDZSÚSZ

Sztárok, akikkel hírbe hozták Demcsák Zsuzsát

Curtis hamarosan megjelenő könyvében állítja: Demcsák Zsuzsa egy újpesti sztárfocistával kavart korábban. Az elmúlt két évben hallhattunk már világsztár tenoristáról, olimpiai bajnokról, rocksztárról és sztárfocistáról is.
  • Szerző: Ripost

Demcsák Zsuzsa magánélete egészen 2012-es válásukig példásnak tűnt: férjével és közös gyermekeikkel látszólag a legnagyobb békében élték életüket. A beharangozott válás óta azonban Demcsák Zsuzsát már a negyedik hírességgel boronálják össze.

Kölyöknek szólította szeretője?

A sort maga a férj indította, amikor a bíróságon kijelentette: Demcsák szeretőket tartott házasságuk alatt is. „Egy régi kapcsolata egy nős világsztár tenoristával is felmelegedett a házasságunk alatt. Az ismert külföldi énekművész még 2002-ben ismerte meg Zsuzsát, amikor Magyarországon turnézott. Levelezésükben Zsuzsát Kidnek, vagyis Kölyöknek szólította. Zsuzsa még a szüleihez is kivitte, és bemutatta nekik. 2008-ban pedig, amikor már házasok voltunk, a férfi újra jelentkezett" - mesélte a Blikknek akkoriban Kiss József.

Kajakossal „barátkozott”

Nem sokkal ezután, 2012 őszén Kökény Roland olimpiai bajnokkal hozták hírbe. Míg a legtöbb lap romantikus románcként adta el kapcsolatukat, a műsorvezető inkább barátságról beszélt. „Kökény Roland az egyik legjobb, legtisztább ember, akit ismerek. Nagyon sokat segített nekem a szakítás utáni időszakban. Mellettem állt, bátorított. Egyedülálló nő vagyok, és ezt roppantmód élvezem” – nyilatkozta akkor Demcsák a kapcsolatukról. Volt férje azonban bizonyítékokat is felsorakoztatott a bírósági tárgyaláson: többek között egy a műsorvezető és Kökény között zajló, igazán pikánsnak mondható csetbeszélgetést is napvilágra hozott.

Az élet a legjobb méreg?

2014 őszén Lukács Lacival, a Tankcsapda frontemberével hozták hírbe, miután maga Demcsák szólta el magát a rockerrel való kapcsolatáról. A románc maximum pár hétig tarthatott, a zenészhez közeli ismerősök szerint Demcsák pont azzal vágta el magát, hogy pletykált bimbózó kapcsolatukról. Curtis könyve a napokban fog napvilágot látni, és egyelőre úgy tűnik: sem Demcsák, sem az említett sztárfocista nem vállalja fel a rapper által állítottakat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?