SZTÁRDZSÚSZ

Sztárapukák, akiknek hiperszexi lányaik vannak

Összegyûjtöttünk öt olyan hazai sztárpapát, akiknek bőven van mitől tartaniuk a jövőre nézve. Legalábbis, ha bûbájos lányaikról van szó.
  • Szerző: BDF

Stohl András igazi lányos apuka. Így minden bizonnyal van mitől tartania. Első házasságából született lányai érett nővé cseperedtek. Míg a táncművészként végzett Luca a TV2 újonnan induló produkciójában hamarosan műsorvezetőként tűnik fel. Addig Rebeka egyetemi tanulmányai mellett a modellszakmából is vesz egy kis ízelítőt.

Galambos Lajos lányáról, Bogiról apja büntetőügye kapcsán jelent meg néhány kép a sajtóban. A fotókra pedig nevesebbnél nevesebb divatcégek is felfigyeltek. De nemcsak itthon, hanem külföldről is érdeklődnek a fiatal lány iránt. Bár Lajcsi félti lányát, többször hangoztatta, feltétel nélkül bízik benne. Tudja, hogy csinos lánya a helyén kezeli adottságait, soha nem szaladna el vele a ló.

Gáspár Győzőnél nem telik el úgy egy nap sem, hogy ne hirdetné büszkén nagykorú lánya képességeit és szépségét. Nem is csoda, hiszen Evelin igazi nővé cseperedett az elmúlt évek alatt. Báját pedig csak még jobban fokozza, hogy a külsőségek mellett a belső értékekre is nagy hangsúlyt fektet. Ugyanis két éve már, hogy egy svájci iskolában tanul.

R. Kárpáti Péter is érthető módon nagyon büszke a lányára. Rebeka két éve nyerte el a Miss Universe Hungary címet, és az azzal járó koronát. Azóta a TV2-nél is felfigyeltek rá. Így naponta beköltözik a nappalinkba a Jóban Rosszban című sorozat műsorideje alatt.

Mi tagadás, Kiki, azaz Patkó Béla sem panaszkodhat Csengére. Az Összeesküvőket is megjárt lány szebb, mint valaha. Nem csoda: gondoljunk csak a légiutaskísérő édesanyjára, akin annak idején nem csak Kiki, de sok utas szeme is megakadhatott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?