SZTÁRDZSÚSZ

Sztáranyukák reagáltak a legújabb bizarr őrületre!

Egyesek szerint gusztustalan, míg mások szerint csodálatos a furcsa, új trend. A híres anyukák a Ripostnak mondták el a véleményüket.
  • Szerző: Ripost

Gusztustalan vagy csodálatos? A legújabb divat szerint újszülötteket fotóznak méhlepénnyel, a művészi képeket pedig sokan nem csak a családi albumba ragasztják be, de a falra is örömmel kiakasztják. Az új őrület megosztja az embereket, egyesek szerint mindez beteges, míg mások úgy gondolják, a legtermészetesebb dolog egy szervvel megörökíteni az újszülöttet.

Sztáranyukák nyilatkoztak a %%-nak arról, hogy szerintük mennyire elfogadható az új trend, és ők lefotóznák-e a gyermeküket, mellettük a méhlepénnyel.

Pirner Alma számára ez nem új keletű dolog, hallott már ilyesmiről, de szerinte divatból felesleges ilyen fotókat csinálni.

"Ilyen jellegű képeket csakis saját célra, emlékbe készítenék, és sosem mutatnám meg a nyilvánosságnak, ahogy egy néhány perce világra jött újszülöttről sem tennék fel fotót az internetre. Úgy gondolom, ez mindenkinek az intim magánügye” – nyilatkozta az újdonsült anyuka.

Hozzátette, bár párjával ők nem készítettek efféle képeket, semmi kivetnivalót nem lát benne, ha valaki így dönt.

A méhlepény egy olyan szerv, ami gyakorlatilag kilenc hónapon keresztül táplálja a magzatot, ezért semmi gusztustalan nincs benne.”

Baby Gabi októberre várja ikerfiait, viszont teljesen más elképzelései vannak szülőszobai pillanatok megörökítésének ezen formájáról. Szerinte, akinek ez tetszik, tegye meg, de ő semmi pénzért nem csinálna ilyesmit.

Nem gondolom, hogy egy gyönyörű újszülött mellé oda kellene rakni a méhlepényt és lefotózni.

Ez nem tartozik hozzá a szüléshez.

Egyértelmű, hogy a méhlepénynek köszönhetően fejlődik a magzat, de én nem szeretném ezt ilyen formában látni vagy kitenni a falra, beragasztani a családi albumba” – nyilatkozta a %%-nak.

Az énekesnő hozzátette, arról fognak felvételt készíteni, ahogy megszületnek a gyermekeik, és meg is fogja mutatni a fiúkat a nyilvánosságnak, de egyáltalán nem biztos, hogy rögtön.

Elsősorban a családommal akarok törődni majd. Szerencsére jól vagyok, sokat pihenek, bár két babával nehéz. Mások szerint viszont elég jól bírom, mert van, aki egy gyerekkel éli meg nehezen a terhességet.”

Polgár Kriszta csaknem egy éve hozta világra második gyermekét, de egyik alkalommal sem készültek ilyen jellegű képek a gyermekeiről.

Azt azonban elárulta, hogy szülés után megkérte az orvosát, hogy megnézhesse azt a szervet, ami gyermekét táplálta.

Látni akartam, de ennyi elég volt belőle.

Nem gondolom, hogy ez hosszútávon jó emlék lenne, vagy évek múlva szívesen látnának a fiaim ilyen fotókat magukról. Nem ítélem el, ha valaki másként gondolja, mert ez mindenkinek a magánügye, de kiszaladnék a világból, ha valaki ilyesmit posztolna és meglátnám" - nyilatkozta az egykori szépségkirálynő.

A magyar sztáranyukák tehát megengedőek a témával kapcsolatosan, de a megkérdezettek közül senkinek nem jutott eszébe ilyen extrém dolgot művelni. A méhlepénnyel fotózkodás tehát hiába kezd egyre elterjedtebbé válni, Magyarország talán még nem készült fel az új őrületre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?