SZTÁRDZSÚSZ

Sztálinnak kémkedett a nagyija, ma ő Bradley Cooper új nője

Gyerekként krumplin élt, tiniként kórházi falakat festett egy magassarkúért Irina Shayk. A tatár származású modellre Cristiano Ronaldo után Bradley Cooper csapott le.
  • Szerző: HG

Pipaszárlábú, olykor éhező, a fiúk által kicsúfolt lányból nőtte ki magát világszerte csodált álomnővé Irina Shayk.

Az orosz szépség évekig Cristiano Ronaldo kedvese volt, majd a Real Madrid aranylabdás labdarúgójának hűtlenkedése, és szakításuk után sem maradt sokáig egyedül: már a hollywoodi színésszel, Bradley Cooperrel jár.

A Daily Mail szerint az orosz modellnek nagyon is meg kellett dolgoznia azért, hogy így befusson. Ma már nehéz elképzelni a dúsgazdag férfiak által minden földi jóval elhalmozott 29 éves bombázóról, hogy fiatalon éheznie kellett!

Csak a bőrszínt örökölte

Az európai területek peremén, egy Jemanzselinszk nevű kisvárosban nőtt föl Irina Sajhliszlamova néven:

Gyönyörű hely az – ha van gázmaszkod.

Apja tatár szénbányász volt, aki fiatalon meghalt tüdőbetegségben, ezután zenetanár anyja egyedül nevelte fel Irinát és a nővérét.

Nagyon szegények voltunk. Iskola után földet műveltünk, hogy legyen mit ennünk.

Irina családja sokat nélkülözött, őt véletlenül fedezték fel, amikor anyja a nővérét akarta benevezni egy szépségversenyre.

Nagyanyja kém volt

Céltudatosságában a példaképe imádott apai nagyanyja volt, aki a második világháborúban katonai kémként tevékenykedett.

Hetekig gürcölt egy cipőért

A fiúk sokáig csúfolták a piszkafalábai miatt, ő mégis hamar eldöntötte, hogy modell lesz. Élete első magas sarkúját 14 évesen vette első fizetéséből, amit még szobafestőként keresett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?