SZTÁRDZSÚSZ

Szörnyű baleset érte Hernádi Judit lányának apját, először mesélte el

Összesen 59 helyen törtek el a csontjai, amikor a II. kerületben váratlanul rádőlt az autójára egy fa.
  • Szerző: Doris

Óriási szerencséje van Tarján Pálnak, hogy túlélte azt a balesetet, ami még négy évvel ezelőtt történt vele Budán. Hernádi Judit gyermekének apja épp egy főúton haladt autójával a II. kerületben, amikor rádőlt egy fa.

Az operaénekesnek összesen 59 helyen tört el a csontja, köztük a bordái és több csigolyája. Nem beszélve az arccsontjáról és arról, hogy a húgyvezetéke is elszakadt. Szerinte terepjárójának köszönheti, hogy élve megúszta a balesetet.

"Az idegsebészetre kerültem, két évig tartott, amíg mire valamennyire helyre tudtak hozni, harminchat százalékban maradt tartós a rokkantságom"

- mondta a Bestnek Pál, aki ezután a bírósághoz fordult, perre akarta vinni a dolgot, majd végül - némi huzavona után - sikerült peren kívül megegyeznie a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel.

A család, beleértve Hernádit is, természetesen halálra rémült, sokáig biztosak voltak benne, hogy a férfi kerekesszékbe kerül. Bár erre szerencsére nem került sor, Pál két évig nem dolgozhatott, csak nemrég kezdett újra énekelni és tanítani.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?