SZTÁRDZSÚSZ

Szörnyen fest a balesetet szenvedett híres magyar sztár

Rippel Feri épp a szombati fellépésére készült testvérével, amikor nekicsapódott egy vasszerkezetnek.
  • Szerző: Ripost

Amikor Rippel Ferenc nekicsapódott egy vasszerkezetnek, szilánkosra törte szemöldökcsontját. Az orvosok szerint, két milliméteren múlt az élete.

Ha ugyanis az orrnyergével csapódik be, szinte biztos, hogy belehal a mutatványba. Feri levonta tanulságot, igyekszik a jövőben jobban odafigyelni magára.

"Artista és kaszkadőr elemeket vittünk bele a legújabb produkciónkba” – kezdte Feri, majd visszaemlékezett a szerencsétlen pillanatra.

Nagyon fájt az egész arcom, de hatalmas szerencsével, nem az orromat vágtam oda, mert akkor lehet, hogy már nem beszélgetnénk.

 

Azonnal kórházba mentem, de nem hagytam, hogy összevarrják a sebet. Ha tehetem és nem muszáj, inkább távol tartom a szervezetemet minden idegen anyagtól. Nem fogyasztok cukrot, így könnyebben regenerálódom, de az tény, hogy a légzés most nem megy könnyen. Az orrom belül és kívül is időnként vérzik, vannak még átszivárgások, de így is szerencsés vagyok, hogy megúsztam. Hibáztam, amikor azt hittem, hogy rutinból megoldom a feladatot. Legyen ez tanulság mások számára is! Ha egy pillanatra nem figyel oda az ember, elbízza magát, azonnal megtörténik a baj”

– mondta Feri.