SZTÁRDZSÚSZ

Szomorú születésnap, teljesen eltűnt a Szomszédok sztárja

Csűrös Karola férje halála óta szinte senkivel sem kommunikál.
  • Szerző: Ripost

Ma ünnepli 87. születésnapját a Szomszédok egykori sztárja Csűrös Karola. A Blikk próbálta elérni a művésznőt, de hiába hívták, nem vette fel a telefont.

A színésznő férje, Horváth Ádám két évvel ezelőtti halála óta nagyon keveset nyilatkozik a sajtónak. Csűrös Karola legutóbb augusztusban volt látható a nyilvánosság előtt, amikor elhunyt férjének állítottak emléket az újlipótvárosi otthonánál.

Máig gyászolja imádott férjét Csűrös Karola

Máig gyászolja imádott férjét Csűrös Karola
Fotó: MTI / Illyés Tibor

Legutoljára a Blikknek nyilatkozott még áprilisban. Akkor azt mondta, hiába kapta meg a koronavírus-elleni védőoltását, nagyon rosszul érinti, hogy ennek ellenére sem tud kimenni férje sírjához évfordulójukon.

„Bár van segítségem, a legtöbb napom magányosan telik, sokszor Ádámra meg a régi időkre gondolok. Nyilván más lenne, ha itt lenne velem, de úgy néz ki, még a júliusi évfordulón sem tudok kimenni a temetőbe. Az éltet, hogy bizakodom, meggyógyulok és újra sétálhatok, de egyelőre nem látom, ez a pillanat mikor jöhet el, most úgy néz ki, még odébb van” – mondta akkor a színésznő.

Csűrös Karolát azonban azóta nem lehet elérni, hiába hívja a sajtó, ő nem veszi fel a telefont, még a születésnapján sem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?