SZTÁRDZSÚSZ

Szomorú hír! Válik a magyar álompár!

Az egykori szerelmesek több mint tíz évig éltek boldogan, de már nem bírták tovább együtt! A fitneszálompár a közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt!

Bejelentette válását a magyar fitneszházaspár! A hatalmas követőtáborral rendelkező testépítő házaspár: Bodó Imi és Bodó Dóri több mint 10 év után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A közösségi oldalakon már régóta nem posztoltak közös fotót, ezért a rajongóik már sejtették, hogy nincs minden rendben. Most azonban hivatalosan is megerősítették, hogy véget ért a szerelem!

"Közel 11,5 év után közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább életünket. Eltávolodtunk egymástól, nem voltunk már együtt boldogok. Ami egykor működött, az egy ideje már csak döcögött. Több volt a konfliktus, mint az egyetértés. A rossz hangulat kettőnk között kezdett alap lenni, és bár nehéz volt, de végül az elválás mellett döntöttünk kicsit több mint egy hónapja. A jó kapcsolat megmaradt, de már nem vagyunk egy pár"- írta ki közösségi oldalára a fitneszmodell, akire azóta már rátalált az új szerelem. 

Nagyon nagy szerencsémre ismét boldog vagyok valaki mellett

 

 

Dori Bodo IFBB Bikini Pro (@doribodo) által megosztott bejegyzés,

Imi pedig a blogján osztotta meg követőivel döntésük okait: 

Nem vagyunk már együtt, szombaton el is költöztem a közös lakásunkból. 

 

"Dórival a hosszú együtt töltött idő ellenére nem voltunk egy világ. A vége fele ez már nagyon kiötlött, nem egyezett az értékrendünk, nem egy irányba mutatott a jövőnk, talán ez látszott is rajtunk. Igen, amint látjátok ő már tovább is tudott lépni, és én bízom benne, hogy jól kijönnek majd az új partnerével, több közös lesz bennük, mint bennünk volt. Nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk egyformák!"

 

 

És ezeket olvastad már?