SZTÁRDZSÚSZ

Szokatlan módon jutott túl súlyos betegségén a TV2 sztárja!

Nem szerette volna, ha barátai és családja gyengének látják őt, ezért meglepő dologokra szánta el magát.
  • Szerző: MMB.

Cinthya Dictator két évvel ezelőtt borzasztó nehézségeken ment át, fiatal lányként ugyanis fel kellett vennie a harcot a szervezetét megtámadó nyirokrákkal. Varga Viktor barátnője egy percig sem akart betegnek vagy éppen megtörtnek látszani, éppen ezért mindent bevetett annak érdekében, hogy ő és környezete is jobban érezze magát.

A műtétem utáni harmadik napon kimentem egy pusztára, felöltöztem harci díszbe. Felvettem anyukám parókáját, amit ő használt még, amikor kihullott a haja a kemoterápia miatt.

"Kiálltam a rétre, és ezt lefotóztam. A vágás látszódott a nyakamon, ez azt próbálta szimbolizálni, hogy akár sugárkezelést kapok, akár kemoterápiát, ezt az attitűdöt akarom végigvinni. Hogy a családom egy ilyen embernek lásson, ne egy olyannak, akit a betegség esetleg lenyom majd. Én nem akartam őket elszomorítani" – mesélt őszintén egy róla készült portréfilmben akkori érzéseiről Cinthya, aki a sugárkezelése közben viselt maszkban is készített magáról egy fotósorozatot. De még egy ennél szokatlanabb módszert is alkalmazott azért, hogy feldogozza az átélt fájdalmakat.

Egy realityshow végig követte a betegségemet, ezért megvolt minden hanganyagom. Ezeket mind összegyűjtöttem, és leültem a kamerával szemben.

"Felvettem, hogy milyen hatást kelt bennem az, ahogy ezt végighallgatom, és átélem"– árulta el a tanárnak álló egykori botrányceleb, majd hozzátette, ez volt eddigi élete legnehezebb időszaka.

 

És ezeket olvastad már?