SZTÁRDZSÚSZ

Szívszorító részletek: gyereket akart a meggyilkolt VV Fanni

A fiatal nő boldog életről álmodott: családot és békét szeretett volna - ezért még önmagát is hajlandó volt áruba bocsátani.
  • Szerző: Ripost

Bár az már nyilvánvalóvá vált, hogy Novozánszki Fannit meggyilkolták, a fiatal nő holttestét még mindig keresik a rendőrök, feltételezett gyilkosa viszont előzetesben van. A 24 éves Fanni álmairól egykori párja mesélt a Borsnak.

 

Renátó és Fanni egy edzőteremben ismerkedett meg, de kapcsolatuk akkor vált szorosabbá, mikor a lány egyszer lebetegedett, de nem tudott orvoshoz menni. Ekkor Renátó ápolta, és hamar egymásba szerettek. A férfi nem is örül neki, hogy egykori párját csak prostituáltként emlegetik.

A legtisztább szívű, legoda­adóbb lány, akit ismertem. Annyi hazugságot, ocsmányságot írnak róla, pedig nem ismerték. Fanni nagyon házias, rendszerető lány volt. Szeretett főzni, reggel lement péksüteményért, reggelit készített. Szívét-lelkét kitette azokért, akiket szeretett, nem beszélve a kiskutyáiról, akiket imádott

- mesélte a férfi, aki közel 9 hónapig élt együtt Fannival.

Bár nem volt titok számára, hogy a lány prostituáltként kereste a kenyerét, próbálta lebeszélni erről. Renátó a munkája miatt sokat volt Franciaországban, és mikor hazatért, tudta, hogy Fanni újrakezdte az ősi mesterséget, amit egy időre miatta hagyott abba. Ezt már nem tudta elviselni, szakított vele.

Pedig tudta, hogy Fanni csak azért árulja a testét, mert nagy tervei vannak az életében: családot és gazdagságot szeretett volna, ezt ugyanis gyerekkorában nélkülözte. A fiatalsága ugyanis nem volt felhőtlen: osztálytársai kipécézték a szegényebb lányt, és annyit bántották, hogy csak esti tagozaton fejezte be az iskolát. A prostituáltként keresett pénzzel szépségápolás, a divat területén szeretett volna elindítani egy vállalkozást, és örökre szakított volna a régi "szakmájával".

Renátó azt is elmondta, hogy néhány nappal a lány eltűnése után lett volna a következő találkozójuk. Fanni ugyanis haláláig reménykedett abban, hogy egyszer még újrakezdhetik a kapcsolatukat, és átlagos, boldog, gyerekeket nevelő párként élhetik az életüket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?