SZTÁRDZSÚSZ

Szívszorító: a héten ünnepelné aranylakodalmát Szilágyi István és özvegye

Előző hét pénteken helyezték örök nyugalomra Szilágyi István színművészt. Ha a tragédia nem történt volna meg, most együtt ünnepelhetnék 50. házassági évfordulójukat.
  • Szerző: Ripost

A héten ünnepelnék 50. házassági évfordulójukat, vagyis az aranylakodalmukat Humenyánszky Jolán (78) és Szilágyi István (†82). Ám a szörnyű tragédia után Joli néni magányosan emlékezik meg férjéről a jeles nap alkalmával.

„Nagyon fáj, ami történt, mert mindenkit egy pillanat alatt vesztettem el, a férjemet és a fiamat is. Pistát már semmi nem hozza vissza, de Pétert még kiengedhetik, és akkor velem élhet újra. Mindkettejükre emlékezem majd az évforduló napján”– mondta fájó szívvel az özvegy a Blikknek.

Családi vitát követően halálra verte a saját fia Szilágyi Istvánt, az ország Lópici Gáspárját.
képen: Humenyánszky Jolán a színész özvegye.
Fotó: Bánkúti Sándor (BS)

Az özvegy a lapnak azt is elárulta, hogy ismerkedett meg egykor Lópici Gáspárral, akivel jóllehet nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatuk, de mindig visszataláltak egymáshoz.

„Egerben az egyik közös barátunk mutatott be minket egymásnak, két héttel később pedig már hozzá is mentem Pistához. Nagyon nagy szerelem volt a miénk. Pista nem mindig volt hűséges. Volt, hogy mentem haza, és éppen egy másik nővel volt a lakásunkban, de megbocsátottam neki. Lehet, hogy más nő is megtetszett neki, de szeretni csak engem szeretett, ezt mondta is mindig, ezért nem tudtam rá haragudni” - mesélte Joli néni, aki azt is hozzátette, egyszer egy nő miatt évekig külön éltek, de aztán mégis visszatalált hozzá a színész, és újra össze is házasodtak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?