SZTÁRDZSÚSZ

Õszintén vallott műtétjéről a népszerű magyar színésznő

A mindig mosolygós Tordai Teri őszintén beszél csípőprotézis operációjáról és az utána következő, nem mindig könnyû hetekről.
  • Szerző: Ripost

A 75 évesen is gyönyörű és aktív színésznőnél egy kontrollvizsgálaton fedezték fel, hogy egy év alatt mennyit koptak a csontjai…

Nem voltak nagy fájdalmai, de mégis úgy döntött, belemegy a komoly operációba. Tordai Teri színházi évadot nem akarta felborítani, így megvárta, míg lemegy az utolsó előadása, csak utána feküdt be a kórházba. A csípőprotézis műtét jól sikerült, ennek ellenére voltak mélypontok a gyógyulásában.

„Büszkén mondhatom, hogy már kilenc hetes a lábacskám – árulta el a %%-nak a Jázsai Mari - díjas színésznő. – A beavatkozás óta vezetem a heteket a naptáramba, hogy ezzel is könnyebben viseljem a gyógyulási folyamatot. Mert, bár most már túl vagyunk a nehezén, volt olyan, hogy elgondolkoztam azon, miért is vágtam bele. Persze, most már örülök neki és szívesen beszélek róla. Nem kell az ilyen dolgokat szégyellni, hiszen ez bárkivel előfordulhat. Sőt, remélem a példámat látva mások sem halogatnak egy műtétet, vagy beavatkozást és nem csak akkor mennek kórházba, ha ég a ház. Én tudatosan, ötvenéves korom óta minden évben elmegyek egy teljes laborra, megelőzés szempontjából. Hiszen tudom, a vérképből szinte minden betegség kimutatható.”

További érdekes információkat olvashatsz a %% napilap szombati számában, keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?