SZTÁRDZSÚSZ

Õszinte vallomást tett Gianni: Harcolok Zitáért és a házasságunkért

Az olasz étteremtulajdonos tudja, hogy keményen meg kell dolgozni azért, hogy minden mûködjön.
  • Szerző: BDF

Gianni Annoni tudja, hogy a hosszú házasságért meg kell dolgozni, de erre jó példát látott a szüleitől, akik immáron 47 éve vannak együtt.

„Jó példa van előttem. (…) Manapság tágabb fogalom lett a család, mivel sokan elválnak, de én nem szeretnék ilyen körülmények közt gyereket nevelni. Hogy lehet így egy gyereknek gyökere és családérzése? Sajnálom, hogy errefelé megy a világ. Persze nehéz a másikért küzdeni, nehéz sokáig együtt lenni valakivel, de ez a lényege a házasságnak. Aki erre nem képes, inkább ne házasodjon. Ne házasodjon csupán csak azért, hogy felmutathassa a csillogó gyűrűt. Maradjon egyedül, ne érdekelje más magán kívül" – kezdte Gianni a Best magazinnak, majd hozzátette:

Ha nem jött volna Zita, akkor szinte biztos, hogy egyedül maradok. Most, hogy egymásra találtunk, harcolni fogok érte és a házasságunkért.

Az esküvő és a nászút után bármikor bekopogtathat a gólya. Bár Gianni már 46 éves, bőven lehet akár nagy családja is. Úgy véli, több gyerek esetén elengedhetetlen a következetes nevelés.

Kell tudni nemet mondani és szigorúnak is lenni. Egy világban, ahol minden eldobható, lecserélhető, mindennél fontosabb az emberi, családi értékeket képviselni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?