SZTÁRDZSÚSZ

Szikora Róbert: Engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!

A Csikidam királya izgalmas titkokat árult el a múltjáról, de szót ejtett a jelenlegi érzéseiről is.
címkék:
  • Szerző: ripost

Őszintén kiáll a véleménye mellett Szikora Róbert! Az R-GO frontembere bátran vállalja az elképzeléseit és a hitvallását, legyen szó közéleti vagy politikai kérdésekről.

Fotó: Ripost /Sulyok László

„Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni. Sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is” – mondta el a Mandinernek Szikora Róbert.

A zenész arról is szót ejtett, akadnak olyan jó szándékú ismerősei, akik megpróbálják lebeszélni arról, hogy kifejtse a véleményét.

„Vannak ismerőseim, akik azt mondták mostanában, „ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet”. Mit válaszolt? Mindig ugyanazt: 66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!”

Az interjú további részét elolvashatod a Mandiner oldalán!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?