SZTÁRDZSÚSZ

Szigorúbb felügyelet alá helyezték Törőcsik Marit

Törőcsik Marit napok óta a Honvédkórház VIP-osztályán ápolják, miután rosszul lett otthonában.
  • Szerző: BUSTER

Bár a művésznő állapota napról napra javul, nem lehet tudni, hogy mikor hagyhatja el az intézményt.

Törőcsik Mariért egy ország aggódik, amióta ismét kórházba került. A színészlegenda állapota változó, ezért hétfőn átkerült egy másik osztályra, hogy az intézmény egyik professzora folyamatosan szemmel tarthassa.

Valamivel jobban vagyok, mint mondjuk egy nappal ezelőtt, de könnyen lehet, hogy ez múló állapot. Van, hogy az agyam elhalt része megtréfál, olyankor elhagy az erőm. A hétfői költözésemre összeszedtem magam, elvégre színésznőként akár el is tudom játszani, hogy jól vagyok…

– mondta nevetve a színészóriás, aki maga sem tudja, mikor hagyhatja el a kórházat, és mikor állhat ismét színpadra.

"Most minden energiámmal arra koncentrálok, hogy minél hamarabb meggyógyuljak, és néha rákérdezek a professzor úrnál, hogy mit gondol, mikor mehetek haza.

Õ ilyenkor az ég felé mutat, amivel, felteszem, azt üzeni: »Csak a jó ég tudja.« Nos, akkor Isten kezében vagyok, ahogy mindenki más is, szóval nem aggódom.

Isten szeret engem, és eddig is mellettem volt. Ha csak a nyolc évvel ezelőtti feltámadásomra gondolok, már biztos lehetek abban, hogy csodák márpedig léteznek. Köszönöm a felém áradó szeretetet…" – búcsúzott a telefonban Törőcsik Mari.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?