SZTÁRDZSÚSZ

Szexi séfekre buknak a magyar sztárcsajok

Egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út, de manapság mintha épp fordítva lenne igaz a mondás.
  • Szerző: Angie

Az utóbbi években inkább az ügyes kezű séfek, cukrászok és gasztorszakemberek értek el nagy sikereket hazánk híres hölgyeinél.   

Válás után, újra szerelmes

A napokban Ábel Anita bejelentette, hogy hosszú idő után végre újra szerelmes, választottja pedig nem más, mint az olasz származású séf, Roberto Favaro. A műsorvezető 2018 év végén elvált gyermeke apjától, az utóbbi hónapokban sokat fogyott, és feltűnt egy cukrász-műsorban, az Ide Süss!–ben is. A kudarc után tehát a sikerek is elérték, és úgy fest, hogy a magánéletében is hatalmas változás állt be. A népszerű tévés az Instagramon mutatta meg új párját, aki a hírek szerint a konyhában is jól mozog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

Egy év után már a baba is jön

Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme egy évvel ezelőtt, az interneten kezdődött, de néhány üzenetváltás után közelebbről is megismerkedtek. Az énekesnő többször is áradozott arról, mennyire szereti séf párja főztjét, sőt, állítása szerint, a Gábor által készített ételeken keresztül még jobban megismerheti párja személyiségét. Nagyon úgy fest, hogy Gábor nemcsak jól főz, de a tálalással sincs gondja, Gabival májusban eljegyezték egymást és néhány héttel ezelőtt bejelentették, már a trónörökös is úton van.

Gasztroguru rabolta el a szívét

Míg Tóth Gabi egy séfbe szeretett bele, addig nővére, Tóth Vera szívét három év szingliség után egy széles körben elismert gasztroszakember, a Villány-Siklósi Borút elnöke, a Palkonya lakásétterem-panzió tulajdonosa, Pauli Zoltán rabolta el. Az énekesnő az egyik magazinnak elárulta, olyan élményekben és ízekben van része Zoltán mellett, amilyenekben korábban soha. Vera a nyilvánosság elől féltve óvja magánéletét, de Instagram-oldala arról árulkodik, hogy sokat utaznak együtt és egyre jobban szeretik egymást.

Az olasz ízekkel csábította el

Debreczeni Zita és Gianni Anonni 2015-ben ismerkedett össze. Sokáig titkolták a kapcsolatukat, ám 2017 decemberében az olasz étteremtulajdonos feleségül vette a csinos modellt. Gianni nemcsak étteremtulajdonos, de köztudottan az olasz ételek legfőbb ismerője. Nem véletlen, hogy felesége az utóbbi időben kilenc kilót felszedett magára. Zita egy beszélgetős műsorban elárulta, Gianni mellett nem lehet éhezni, a gasztroguru mindennap új ételkülönlegességekkel rukkol elő. Legnagyobb vágyuk, hogy gyerekük szülessen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?