SZTÁRDZSÚSZ

Szétszedték a nők Lagzi Lajcsit

Lajcsi koncertjén majdnem letépték a színpadról a mulatozó hölgyek, a buli után pedig telefonszámokat dugdostak a zsebébe.
  • Szerző: Ripost

Eddig ismeretlen terepen próbálta ki magát szombat este Galambos Lajos: Budapest egyik felkapott klubjában, a Lockban adott koncertet. A falunapokhoz, kultúrházas koncertekhez szokott muzsikus izgult a fellépése előtt, nem vállalt eddig klubkoncerteket, mert szerinte nem az ő közönsége jár ilyen elegáns helyekre táncolni – ebben azonban nagyot tévedett, ugyanis a fiatal nőkből álló közönség egyszerűen megőrült érte, még a mikrofont is majdnem kiverték a kezéből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Sok ezer koncertet adtam az életem során, de nem túlzás azt állítani, hogy ez az egyik legjobban sikerült bulim volt„ – mondta a Borsnak Lajcsi. „A jövőben több ilyen jellegű helyszínen is megtalálható leszek, nemcsak Budapesten, hanem az ország számos városában. Szuper érzés, hogy ilyen túláradó szeretettel fogadtak, hogy kívülről éneklik az összes dalomat. Ez teljesen meglepett. Arra pedig pláne nem számítottam, hogy sikítozó nők gyűrűjében kell énekelnem.

A rajongók szó szerint le akarták szedni a színpadról, a szórakozóhely biztonsági őreinek ugrásra készen kellett állniuk Lajcsi mellett, hogy lehámozzák róla az olykor testközelbe furakodó hölgyeket. Ennek ellenére is akadt, akinek sikerült csókot csennie a mulatós zene királyától, akinek egy-egy slágernél meg sem kellett szólalnia, a nézők helyette énekelték, inkább ordították. A koncert után pedig félreérthetetlen ajánlatokat kapott.

„Az egész este fantasztikus volt, azt viszont még mindig nehezen dolgozom fel, hogy észrevétlenül három cetli is a zsebembe került a koncert alatt” – mondja Lajcsi „Telefonszámok vannak rajtuk… Ha most húszéves lennék, nem sokat gondolkodnék, mit tegyek, de sajnos nem annyi vagyok, és családom van, szóval, drága hölgyeim, tisztelettel köszönöm a lehetőséget, de én jó fiú vagyok, nem élek vele.„

És ezeket olvastad már?